Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
13. 9. 2014,
10.56

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Situla najem

Sobota, 13. 9. 2014, 10.56

5 let, 2 meseca

V Situli lahko prespite za 82 evrov na noč (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Poslovno-stanovanjski kompleks Situla je ena od najbolj opaznih stavb v Ljubljani. Če si prestižnega stanovanja v njej ne morete privoščiti, lahko zdaj v enem od njih prespite tudi le za nekaj noči.

V začetku letošnjega leta so v Ljubljani na ozkem pasu med železniško progo in Vilharjevo cesto začeli prodajo stanovanj v poslovno-stanovanjsko zgradbi Situla, ki s svojo podobo daje novo dimenzijo slovenski prestolnici. Arhitekturno podobo Situle so zasnovali v biroju Bevk Perović arhitekti.

Situla ponuja kar 226 nadstandardnih stanovanj, ki so opremljena s pametno električno inštalacijo z zaslonom na dotik, panoramska okna imajo troslojno zasteklitev in zračno tesnjenje, parket in keramika sta prestižnih znamk, prav tako sanitarna keramika in pipe, piše na spletni strani projekta. Želite še več? V kompleksu bodo menda tudi različni trgovinski in storitveni lokali, 24-urna recepcija, v podzemni garaži pa je na voljo 856 parkirnih mest.

Če v Situli ne bi živeli, lahko v njej le prespite Cene kvadratnega metra stanovanj se gibljejo med 2.500 in 3.500 evri, kar pomeni, da bi za trisobno stanovanje odšteli okoli 250 tisoč evrov.

Če o nakupu ne razmišljate, vas pa vseeno mika, da bi noč preživeli v Situli, lahko zdaj tam prespite tudi za slabih 82 evrov na noč. Na spletni platformi Air b'n'b se je namreč med stanovanji, ki so za najem na voljo popotnikom, znašlo tudi 45 kvadratnih metrov veliko stanovanje v četrtem nadstropju Situle.

Sodoben interjer po slovensko Interjer sodobno opremljenega stanovanja so zasnovali GAO arhitekti, ki so v opremo spretno vpletli arhitekturne, zgodovinske in kulturne znamenitosti Slovenije. V strop dnevne sobe je tako vtisnjen zemljevid slovenskih železniških prog, nad posteljo v spalnici pa so tapete z motivi iz Plečnikovih Križank. Mizice in omare so okrašene z motivi idrijske čipke, na stropu hodnika so naslikane slovenske besede, v kopalnici pa steno prekrivajo panjske končnice.

Ne spreglejte