Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 2. 2022,
6.55

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

smučarski tek deskanje biatlon smučarski skoki smučanje Peking ZOI 2022 advertorial

Petek, 11. 2. 2022, 6.55

2 meseca, 1 teden

Spremljajte vrhunce ZOI, kjerkoli že ste

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Anamarija Lampič | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Na zadnjih olimpijskih igrah, ki so leta 2018 potekale v Pjongčang v Južni Koreji, so naši športniki domov prinesli dve medalji. Za prvo medaljo je s srebrom poskrbel Jakov Fak, drugo slovensko medaljo pa je predzadnji dan v Pjongčangu osvojil Žan Košir. Koliko medalj se bomo lahko razveselili letos, bomo seveda vedeli šele ob zaključku olimpijskih iger. Pogledali pa smo, v katerih disciplinah se nam lahko letos nasmehne sreča ter kdo so slovenski športniki, ki bi lahko stali na olimpijskih stopničkah.

Zagotovite si NEO po polovični ceni in spremljajte olimpijske vrhunce, kjerkoli ste

Da ne boste zamudili vrhuncev tokratnih zimskih olimpijskih iger in tekem, na katerih bi slovenski športniki lahko osvojili odličja, je Telekom Slovenije poskrbel s pestro ponudbo naprav, ki vam omogočajo, da olimpijske vrhunce spremljate, kjerkoli se nahajate, na poti, v službi ali v udobju svojega doma. S programom zvestobe omogočajo tudi številne ugodnosti, ki vas čakajo ob nakupu.

V času olimpijskih iger so za obstoječe in nove naročnike pripravili posebno akcijo, v okviru katere si lahko paket NEO zagotovite celo po polovični ceni in tako brezskrbno spremljate tekme na več zaslonih. Preverite ponudbo paketov.

Jakov Fak – Pokljuka 2021 | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Jakov Fak – Pokljuka 2021 Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Vstopil si v športno igralnico. ZAVRTI in preizkusi svojo športno srečo.

Sportal Vstopite v športno igralnico in preizkusite srečo

Biatlon je že postregel z dvema olimpijskima odličjema

Za biatlonce je v Pekingu na voljo enajst kompletov odličij, po pet v moški in ženski konkurenci, en za mešane štafete. Slovenija že ima dve biatlonski olimpijski medalji. Leta 2014 v Sočiju je bron na zasledovanju osvojila Teja Gregorin, Jakov Fak pa je bil štiri leta pozneje v Pjongčangu srebrn. Tudi letos se nam morda obetajo stopničke v biatlonu. Zanje je več kandidatov, zagotovo pa med njimi tudi letos izstopa Jakov Fak, ki za Slovenijo nastopa od leta 2009.

Televizor Philips 4K | Foto: Televizor Philips 4K Televizor Philips 58PUS8506 4K

Da bo spremljanje tekem še bolj doživeto, je tu televizor Philips 4K, ki bo poskrbel za vrhunsko sliko in zvok. Philipsov TV nudi tudi osvetlitev ambilight za še boljše doživetje. Pametne svetleče diode ob robu televizorja se odzivajo na dogajanje na zaslonu in ustvarjajo prijetno svetlobo, ki vas preprosto posrka vase. Podpora za vrhunski zvok in videoformate Dolby pomeni, da bodo spremljane vsebine HDR videti in slišati božansko. Počutili se boste, kot da ste tudi sami v Pekingu.

Televizor Samsung 4K | Foto: Televizor Samsung 4K Televizor Samsung QE55Q60AAUXXH 4K

Inovativna tehnologija osvetlitve ozadja prinaša drznejši in natančnejši kontrast z optimizacijo tona osvetlitve ozadja, ki se ujema z vrsto vsebine, ki jo gledate. Quantum HDR poudari podrobnosti in kontrast za neverjetno doživetje vsake slike. Zmogljivi Samsung procesor optimizira kakovost zvoka glede na vsebino, ki jo gledate. Prostorski zvok 3D vam bo omogočil popolno potopitev v izkušnjo zvoka, zvočna inteligenca pa bo optimizirala zvok na podlagi analize prizora v realnem času glede na vrsto vsebine. Televizor Samsung 4K bo spremljanje dogajanja na zimskih olimpijskih igrah spremenil v čudovito izkušnjo.  

Od Petre Majdič do Anamarije Lampič

V Pekingu se bodo tekmovalci v smučarskem temu potegovali za dvanajst kompletov odličij, šest za moške in šest za ženske. Podobno kot pri biatlonu se tudi tu Slovenija do zdaj lahko pohvali z dvema medaljama. Bron v smučarskem teku sta osvojili Petra Majdič leta 2010 v Vancouvru ter Vesna Fabjan leta 2014 v Sočiju.

Anamarija Lampič | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Anamarija Lampič Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Tokrat bomo ob gledanju tekem smučarskega teka lahko navijali za kar devet slovenskih športnikov. Glede na dosedanje uspehe velike obete predstavlja še posebej Anamarija Lampič, ki bi se lahko zelo dobro odrezala v disciplini posamično ter v ekipnem šprintu v kombinaciji z Evo Urevc.

Prenosni računalnik HP 470 G8 | Foto: Prenosni računalnik HP 470 G8 Prenosni računalnik HP 470 G8

Privlačno oblikovan prenosni računalnik HP 470, izdelan za storilnost, zagotavlja funkcije za zmogljivost in mobilnost, ki sta ključni, če želite na njem spremljati televizijske vsebine. tudi ko ste na poti. Zaslon zagotavlja izkušnjo gledanja v velikih dimenzijah za vse aplikacije. Prenosnik lahko uporabljate, kjerkoli se nahajate, na njem pa lahko dostopate tudi do funkcionalnosti NEO.

Slovenski ponos zimskih športov – smučarski skoki

Smučarski skoki imajo v srcih slovenskih navijačev že od nekdaj posebno mesto. Slovenski skakalci so z olimpijskih iger do zdaj prinesli štiri odličja, Peter Prevc srebro s srednje skakalnice v Sočiju leta 2014, ekipa (Primož Peterka, Robert Kranjec, Peter Žonta, Damjan Fras) bron iz Salt Lake Cityja 2002, v času Jugoslavije pa ekipa (Primož Ulaga, Matjaž Zupan, Matjaž Debelak, Miran Tepeš) srebro iz Calgaryja leta 1988, Debelak pa še posamični bron prav tako iz Calgaryja. Kdo nas bo najbolj razveselil tokrat? Za odgovor na to vprašanje bomo seveda morali še malce počakati, a obeti so dobri za kar nekaj naših tekmovalcev.

Anže Lanišek | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Anže Lanišek Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Poleg Nike Križnar, ki je z nedavno zmago v Willingenu, kjer je poletela kar neverjetnih 151 metrov, postavila svoj osebni, slovenski in celo nov uradni svetovni ženski rekord, imata dobre možnosti za zmago tudi Ema Klinec in Urša Bogataj. V moški konkurenci trenutno še posebej izstopa Anže Lanišek, ki je z zadnjimi rezultati na tekmah v Titisee-Neustadtu poskrbel za veliko veselje Slovencev. Ne pozabimo na tekmo mešanih ekip in ekipno tekmo moških. Slovenska skakalna ekipa v sestavi Urša Bogataj, Ema Klinec, Cene Prevc in Anže Lanišek je bila namreč zanesljiva zmagovalka mešane ekipne na olimpijski generalki v Willingenu.

Tablica Lenovo Tab M10 FHD Wi-Fi Plus | Foto: Tablica Lenovo Tab M10 FHD Wi-Fi Plus Tablica Lenovo Tab M10 FHD Wi-Fi Plus

Lenovo TAB M10 Plus je zabavna tablica z mislijo na družino. FHD-zaslon in dvojni prednji zvočnik pričarajo neverjetno multimedijsko izkušnjo, zato je vsekakor priporočljiv sopotnik športnih navdušencev, ki ne želite zamuditi nobene tekme. S tako dovršeno tablico, ki je lahko vedno in povsod z vami, si boste lahko tudi na poti ogledali nepozabne tekme iz zimskih olimpijskih iger.

Deskanje na snegu so izumili v ZDA

Športna disciplina, ki izvira iz šestdesetih let, se je na olimpijske igre prebila komaj v letu 1998. Ne glede na kratko zgodovino tega športa pa imamo v Sloveniji že kar tri medalje. Prinesel nam jih je Žan Košir. Na olimpijskih igrah v Sočiju je osvojil srebrno medaljo v paralelnem slalomu in bronasto v paralelnem veleslalomu. Tudi v Pjongčangu je v paralelnem veleslalomu zasedel tretje mesto. Bo prav Žan Košir ponovno poskrbel za veselje? Sodeč po letošnjih predstavah v svetovnem pokalu ima dobre možnosti za medaljo tudi Tim Mastnak.

Tim Mastnak | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Tim Mastnak Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Pametna ura je danes naša nepogrešljiva spremljevalka, ki nas med drugim lahko tudi opomni na vse pomembne dogodke, ki nas čakajo v teku dneva. Zagotovite si svojo pametno uro, ki bo spremljala vaše športne dejavnosti in vas tudi opomnila na naslednjo tekmo, ki je ne želite zamuditi. V programu zvestobe Telekoma Slovenije lahko med drugim najdete tudi ti dve uri:

Pametna ura Huawei Watch GT 3 Active 46mm | Foto: Pametna ura Huawei Watch GT 3 Active 46mm Pametna ura Huawei Watch GT 3 Active 46mm

Elegantna številčnica ujame svetlobo na 3D-ukrivljeno steklo in daje mehak sijaj, podoben vodi. Ima poenostavljeno zasnovo ohišja z visoko sijajnim zaključkom, ki ga spremljajo izpopolnjeni trakovi za sodoben, prefinjen videz. Izberete lahko videz, ki ustreza vašemu slogu. Izbirajte med vesoljem, športno tematiko, minimalističnim oblikovanjem in na tisoče drugih številčnic.

Pametna ura Samsung Galaxy Watch4 40mm BT | Foto: Pametna ura Samsung Galaxy Watch4 40mm BT Pametna ura Samsung Galaxy Watch4 40mm BT

Minimalistično oblikovana pametna ura Galaxy Watch4 je opremljena z revolucionarnim senzorjem Samsung  BioActive. Novi senzor 3 v 1 uporablja en sam čip za natančno upravljanje treh zmogljivih senzorjev za zdravje – optičnega merilnika srčnega utripa, električnega merilnika srčnega utripa in analizatorja bioelektrične upornosti. Zdaj lahko poleg srčnega utripa in oksidacije preprosto izmerite tudi krvni tlak. Impresivnih 16 GB notranjega spomina pomeni, da boste imeli dovolj prostora za prenos in hrambo svojih najljubših aplikacij, glasbe in fotografij.

Za Slovenijo najuspešnejša disciplina

Žan Kranjec | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Žan Kranjec Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Samo v času samostojne države so slovenske smučarke in smučarji osvojili kar sedem medalj (dve zlati, dve srebrni in tri bronaste). Tina Maze je v Sočiju leta 2014 v veleslalomu in smuku prismučala edini zlati. V Pekingu bodo v alpskem smučanju podelili 11 kompletov odličij, pet v moški konkurenci, pet v ženski in eno za mešano ekipno tekmo. Med drugimi slovenskimi tekmovalci se bo za stopničke boril tudi Žan Kranjec, ki se je že na zadnjih zimskih olimpijskih igrah spogledoval z možnostjo, da bi postal prvi Slovenec po Juretu Koširju, ki bi v alpskem smučanju osvojil olimpijsko odličje. Morda pa mu bo uspelo tokrat.

Ne spreglejte