Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 12. 2017,
8.15

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

Natisni članek

poroka rojstvo Pregled leta 2017

Četrtek, 28. 12. 2017, 8.15

6 let, 3 mesece

Športna rojstva, poroke in vesela pričakovanja leta 2017

Cristiano zmagovalec tudi v posebni kategoriji #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

Če so otroci naše največje bogastvo, potem je njihovo rojstvo največja sreča. In tudi v športnih krogih je letos ni primanjkovalo. Kdo je razširil družino, kdo je v veselem pričakovanju in kdo je skočil v zakonski stan?

Med športniki, ki se jim je letos rodilo največ otrok, je brez dvoma portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo, ki je v enem letu dobil kar tri. Najprej je poleti dočakal dvojčka, dečka Matea in deklico Evo, identiteta njune mame ostaja neznanka, novembra pa se mu je v zvezi s partnerico Georgino Rodriguez rodila še ena hči Alana Martina. Nogometni zvezdnik fotografije svoje šestčlanske družine redno deli na družbenih omrežjih.

 

Estou PRESO a estes bebés lindos ahahahah ❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Svojega drugorojenca so se v letu 2017 razveselili tudi jadralec Vasilij Žbogar, ki je po sinu Talinu dočakal še hčerko Rijo, rokometaš Miha Žvižej, ki je poskrbel, da je hčerka Freja dobila partnerja za igro, in britanski teniški igralec Andy Murray.


Športni pregledi leta 2017:


Marlon pa je ime, ki je očitno najbolj všeč trikratnemu svetovnemu prvaku v kolesarstvu Petru Saganu ter nekdanjemu hokejistu Dejanu Kontrecu in njegovi življenjski sopotnici Nini Osenar. Oba para sta se namreč odločila za isto ime, Marlon.

Prvorojenca so se razveselili tudi irski borec Conor McGregor, NBA-zvezdnik Russel Westbrook in teniška igralka Serena Williams, ki je nekaj tednov po rojstvu hčerke Olympie stopila še pred oltar.

 

Merry Christmas! 🎁🎄

A post shared by Russell Westbrook (@russwest44) on

 

Juniors first Christmas Eve ❤️ Happy Christmas everyone!

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Veselo bo tudi v olimpijski sezoni

Ob tem velja omeniti še, da se bodo otroškega joka čez nekaj mesecev razveselili tudi nekdanja prva dama slovenskega smučanja Tina Maze, nekdanja telovadka, danes zdravnica Saša Golob, nekdanja teniška igralka Ana Ivanović, prvorojenca pa pričakuje tudi smučarski krosist Filip Flisar.

Dvojni dvojček za Feluixa Neureutherja

Na delu so bili tudi poročni zvonovi, ki so med skokom v poročni stan zvonili zvezdnici UFC Rondi Rousey in argentinskemu nogometašu Lionelu Messiju, ki se je v rojstnem Rosariu poročil z ljubeznijo iz otroštva Antonelo Roccuzzo, kar dvojno veselje v zasebnem življenju pa je doletelo nemškega smučarja Felixa Neureutherja. Oktobra se mu je rodila hči Matilda, ob izteku leta 2017 pa je s partnerico, biatlonko Miriam Gössner, stopil še pred oltar.

 Lionel Messi se je poročil z ljubeznijo iz otroštva Antonelo Roccuzzo. | Foto: Reuters Lionel Messi se je poročil z ljubeznijo iz otroštva Antonelo Roccuzzo. Foto: Reuters

Po poročanju nemških medijev je bila poroka za javnost precejšnje presenečenje. Usodni korak je razkril na družbenih omrežjih, ob tem pa zapisal, da je sreča edina stvar na svetu, ki se podvoji takrat, ko jo deliš. Žal ima Neureuther trenutno manj sreče na športnem področju, saj ga je poškodba na treningu v ZDA za nekaj časa oddaljila od smučišč, preprečila pa mu bo tudi nastop na olimpijskih igrah v Pjongčangu.

 

Just married,... #MrandMrsNeureuther

A post shared by Felix Neureuther (@felix_neureuther) on

Ne spreglejte