Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 11. 2010,
18.22

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nedelja, 14. 11. 2010, 18.22

6 let, 6 mesecev

Kopitar le zrinil košarkarje Olimpije s prestola

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Zadnje tedne so športne navijače z dobrimi in šokantnimi predstavami razveseljevali košarkarji Uniona Olimpije, tokrat pa je za menjavo na vrhu le poskrbel Anže Kopitar.

V zadnjih dveh tednih so vas najbolj prepričali košarkarji Uniona Olimpije, za zamenjavo na prestolu pa je poskrbel največji zvezdnik slovenskega hokeja, Anže Kopitar, ki igra v ameriški hokejski ligi NHL. Hrušičan nadaljuje z odličnimi igrami v dresu Los Angeles Kings, saj se je z goli in podajami prebil na 30. mesto na lestvici najboljših strelcev tekmovanja.

Poleg Kopitarja so se v preteklem tednu izkazali še naslednji posamezniki oziroma ekipe:

Slovenski reprezentant in nogometaš Palerma, Armin Bačinovič, je v italijanskem prvenstvu na slovitem San Siru zabil zadetek proti legendarnemu Milanu. Palermo je sicer izgubil, vendar Bačinoviču in njegovem soigralcu Josipu Iličiću cena zaradi dobrih iger še naprej raste.

Rokometašice Krima so v ligi prvakinj doma zlomile odpor hrvaške Podravke in si zagotovile napredovanje v glavni del tekmovanja.

Telovadec Mitja Petkovšek je na svetovnem pokalu v Stuttgartu v finalu na bradlji ugnal vso konkurenco in se tako veselil že svoje 30. zmage v svetovnem pokalu.

Tanja Šmid, plavalka kranjskega Triglava, je na mednarodnem mitingu na Dunaju slavila na 200 m prsno in s časom 2:25,28 dosegla letošnji tretji najboljši izid v Evropi.

Tina Maze je v finskem Leviju v prvem slalomu sezone svetovnega pokala za ženske osvojila deveto mesto. Obetaven uvod, čeprav ji je po prvi vožnji kazalo še bolje.

Slovenski balinarki, sestri Nina in Tadeja Sodec, sta na svetovnem prvenstvu v Franciji osvojili bronasto odličje v štafetnem zbijanju.

Na klasičnem maratonu v Torinu sta se izvrstno odrezala Tone Kosmač (2;17:48) in Primož Kobe (2;17:57), z odličnim tekom pa sta po 17 letih postala prva Slovenca, ki sta se poleg Romana Kejžarja spustila pod mejo 2;20.

Slovenski dirkač Igor Jerman je na dirki svetovnega vzdržljivostnega motociklističnega prvenstva na preizkušnji Osem ur Katarja osvoji drugo mesto.

Športna plezalka Mina Markovič je v Kranju osvojila drugo mesto v težavnosti v finalu svetovnega pokala, hkrati pa je osvojila drugo mesto tudi v skupnem seštevku in dosegla uspeh kariere.

Kako ste glasovali

Ne spreglejte