Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 9. 2014,
13.28

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

tek športni copati rekreacija

Petek, 26. 9. 2014, 13.28

6 let, 7 mesecev

Novi Salomon X-CELERATE GTX®

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Poišči svoj City Trail v vseh vremenskih razmerah z novo fleksibilno GORE-TEX membrano!

Ste naveličani ustaljenega vsakodnevnega tekaškega kroga? Si želite novo zanimivo tekaško izkušnjo? Morda radi tekmujete ali pa le želite ostati v dobri formi. Gore in hribi vas navdihujejo in iščete podobno doživetje v svojem vsakdanjem okolju …

CITYTRAIL™ predstavlja nenehno raziskovanje enkratnih in neponovljivih poti vsakega mesta. Betonsko mesto želimo pretvoriti v zanimiv poligon za tek, kjer smo ves čas na preži za novimi možnostmi za popestritev treninga – iščemo nove tekaške poti, različne podlage in zanimive lokacije, za katere še ne vemo, da obstajajo. Odkrijte neštete možnosti za vadbo v svojem okolju, ko zavijete z vsakdanje poti. Podlage in teren se pri tem spreminjajo od asfalta, stopnic pa vse do naravnih gozdnih poti. CITYTRAIL™ torej predstavlja svobodo, avanturo in zabavo v mestnem okolju.

Z namenom odkrivanja novih, neobičajnih in raznolikih urbanih poti v vseh vremenskih razmerah je Salomon za jesenski čas pripravil novo CITYTRAIL™ tekaško obutev X-CELERATE GTX®, ki omogoča svobodo gibanja in izjemno vsestranskost.

Ne glede na to, ali boste med tekom po mestu naleteli na moker asfalt, s snegom pokrito travo, tlakovano pot ali odpadlo listje, boste z vodoodpornim in prilagodljivim X-CELERATE GTX® vedno pripravljeni na nove urbane avanture. Ne bojte se novih avantur v svojem mestu ter začnite teči pred vhodnimi vrati in nadaljujte po ulicah, ki vas bodo pripeljale do novih raznovrstnih tekaških dogodivščin v vseh vremenskih razmerah.

CITY TRAIL tekaška obutev X-CELERATE GTX® ponuja optimalno kombinacijo blaženja in odzivnosti ter zaščite in odličnega oprijema. Popoln in natančen oprijem stopala omogoča kombinacija sistema Sensifit™ in kevlarskih vezalk Quicklace®, saj ohranja stopalo na pravem mestu ves čas aktivnosti. Contagrip® podplat zagotavlja popolno kombinacijo oprijema in vzdržljivosti v različnih vremenskih razmerah.

Zaradi svoje sestave omogoča izredno prilagodljivost in zanesljivost, odsevniki na vseh straneh obutve pa omogočajo varen tek tudi ponoči. Nova integrirana GORE-TEX® membrana zagotavlja enako zračnost in zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami, hkrati pa je veliko bolj fleksibilna. Končni rezultat je bolj gibljiv, vodoodporen, zračen in udoben tekaški copat. Ne glede na to, kam vas zanese pot v vašem mestu, vedno boste pravilno opremljeni.

Salomon CITYTRAIL – ZAČUTI SVOBODO V SVOJEM MESTU – več v videoprispevku:

Več informacij na www.intersport.si.

Ne spreglejte