Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 12. 2015,
14.41

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Salomon smučarski čevlji

Sreda, 23. 12. 2015, 14.41

6 let, 7 mesecev

Nova generacija smučarskih čevljev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Smučarski čevlji X-PRO.

20 let izkušenj in izboljšav na področju prileganja ter oblikovanja smučarskih čevljev je pripeljalo do popolnega ravnovesja med udobjem in vrhunsko izvedbo zavojev! Znotraj udobje, zunaj pa natančnost, ki sta zdaj združena v samo enem smučarskem čevlju. Svoji nogi ga lahko prilagodite v samo 20 minutah!

Smučarski čevlji serije X-PRO predstavljajo novo generacijo smučarskih čevljev, ki jih dopolnjujeta zmogljivost in udobje, kot ju še niste doživeli!

Bistvo zasnove linije teh čevljev je zunanja školjka, zgrajena s posebno tehnologijo Twinframe, ki je sestavljena iz dveh delov. Na ta način so dosegli togost, hkrati pa prilagodljivost čevlja točno na tistih mestih, kjer je to najbolj potrebno. Oversized pivot zagotavlja še večjo preciznost in učinkovitejši prenos sile na smuči. Velika posebnost je tudi notranji vložek. My Custom fit 3D je revolucionarna tehnologija, ki predstavlja tridimenzionalno preoblikovanje notranjega čevlja na najpomembnejših delih stopala, okoli gležnja in pete. Notranji del običajnega smučarskega čevlja je sestavljen iz dveh ravnih kosov vezanega materiala, pri Salomonu pa so s pomočjo najboljših strokovnjakov s tega področja razvili prvi notranji čevelj, ki je dejansko zgrajen v treh dimenzijah in je oblikovan po stopalu. Rezultat tega je udobje, ki ga še niste doživeli. S tem sta zagotovljeni boljša prekrvavitev in ohranjanje naravne toplote, za še več natančnosti pa je čevelj mogoče tudi termično obdelati in oblikovati samo po vašem stopalu. Da bo prilagoditev vaši nogi še popolnejša, imate možnost oblikovanja tudi zunanje školjke. S tehnologijo Custom Shell 360° vam lahko vaš smučarski čevelj kadarkoli obdelajo pri vašem najbližjem prodajalcu v samo 20 minutah!

X-PRO – vrhunska izvedba in udobje v enem smučarskem čevlju!

Več informacij na: www.salomon.com/si.

Ne spreglejte