Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 6. 2014,
19.47

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Hugo Boss dišava

Sreda, 11. 6. 2014, 19.47

4 leta, 5 mesecev

Zadišite kot vaš nogometni junak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Formula za popoln moški dan: svetovno prvenstvo v nogometu, nogometna žoga, nova športna torba in dišava Hugo Boss. To je športna simfonija, ki jo lahko dobite v izbranih slovenskih trgovinah.

Tudi najboljši nogometni asi prisegajo na dišave Hugo Boss. Angleški vratar Joe Hart, kapetan brazilske reprezentance Thiago Silva in nemški igralec leta 2012 Marco Reus so izbrali dišavo, ki najbolj zaznamuje njihov športni duh. Ko slečejo nogometne drese in stopijo izpod prhe, si najprej nadenejo svojo dišavo Hugo Boss.

Angleški vratar Joe Hart, ki velja za enega najboljših vratarjev na svetu, prisega na dišavo Boss Bottled, ki najbolj odraža njegovo strast do nogometa: "Da dosežeš uspeh, moraš biti popolnoma predan temu, kar delaš, in v svojem delu uživati. Svojega dela se resnično lotevam s strastjo in vedno dam vse od sebe. Imam srečo, da me je ves čas obdajala ekipa, ki mi je pomagala, da sem dosegel to, kar sem – družina, prijatelji in trenerji. Izkoristiti je treba vsako ponujeno priložnost in preprosto moraš vztrajati, se izboljševati in ves čas gledati naprej."

Kapetana brazilske reprezentance Thiaga Silva bo na zelenici spremljala klasična dišava Hugo Man, ki je nekakšen odraz njegovega preprostega pogleda na življenje: "Ključno definicijo uspeha zame predstavlja moja družina. Pri njih najdem vso podporo, ki jo potrebujem, da se počutim dobro – tako v poklicu, ki ga opravljam, kot zunaj njega … Zelo sem ponosen, ko se ozrem nazaj in vidim, čez kaj vse sem se moral prebiti. Uspelo mi je, ne da bi pozabil na to, kdo sem, in ostal sem preprost. Mislim, da je ključ do uspeha skromnost, ki ti je v pomoč tudi pri doseganju sanj."

Nemec Marco Reus prisega na Boss Orange Man, njegov vonj poudarja njegov pozitiven pogled na življenje: "Zame je najpomembnejše to, da sem vsa ta leta zdrav. Nogometaši so zelo podvrženi poškodbam. Na splošno lahko rečem, da sem s svojim življenjem trenutno zelo zadovoljen. Poleg zdravja je zame izjemnega pomena tudi pozitivno razmišljanje. Sem zelo pozitivna oseba."

Nova dišava za športno poletje

HUGO BOSS FRAGRANCES predstavlja nov poletni hit, ki ga morate imeti, saj je prava kombinacija za letošnje športno in vznemirljivo poletje.

Novo dišavo sta navdihnila odločnost in želja po uspehu moškega HUGO BOSS. Gre za poživljajoč nov vonj iz dišav HUGO BOSS.

BOSS BOTTLED. UNLIMITED vsebuje skrbno izbrane in brezkompromisne sestavine, ki ustvarjajo svežo in sodobno različico klasične moške dišave. S poživljajočo svežino, nepopustljivo energijo in aromatično možatostjo poskrbi za hiter dvig motivacije.

Ne spreglejte