Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 1. 2009,
21.18

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 8. 1. 2009, 21.18

8 let, 5 mesecev

Začeli tudi "kockarji"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaši Interblocka, ki na lestvici zasedajo peto mesto, so s pripravami na novo sezono začeli v četrtek popoldan. Na zboru so bili vsi igralci.

Oživela je tudi slovenska prestolnica in štadion ŽAK odslej ne bo nič več osamljen. Zimskega počitka je tako rekoč konec tudi za ljubljansko zasedbo, slednja pa se je zbrala v četrtek ob 14. uri. Prvega treninga so se udeležili prav vsi nogometaši, tudi Martin Pregelj in Ivan Jolić, ki imata sicer odslej proste roke. Na treningu, pričakovano, ni bilo zdaj že nekdanja "Ljubljančana", Janeza Zavrla in Igorja Laziča. Je pa zato bilo v Spodnji Šiški moč zaslediti tudi prvega novinca v dresu "kockarjev", Alena Jogana.

Rapnik zanimiv za Ljubljančane

V taboru edinega ljubljanskega prvoligaša pa poudarjajo, da 23-letni branilec iz Nove Gorice bržkone ni edini nov obraz. Aktualni pokalni in superpokalni prvaki bodo v klub bržčas pripeljali še kakšno okrepitev ali pa bodo moštvu priključili še kakšnega igralca iz mladinskega pogona. Kljub temu pa so se že pojavila nekatera namigovanja, da je blizu prestopa v ambiciozni Interblock mladi branilec Matej Rapnik, ki je trenutno član škotskega Heartsa. Usoda mladega reprezentanta do 19 let, ki ga je selektor mlade reprezentance do 20 in 21 let Tomaž Kavčič uvrstil tudi na spisek zadnjega srečanja pokala Mirop proti Slovaški, bo tako kaj kmalu tudi razjasnjena.






Ne spreglejte