Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 3. 2011,
16.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Olimpija Interblock

Sobota, 26. 3. 2011, 16.22

8 let

Stojanovič in Smiljanič za zmago Olimpije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V soboto sta se na prijateljski tekmi spopadli ljubljanski ekipi Olimpije in Interblocka. Uspešnejši so bili "zmajčki", ki so "kockarje" premagali s 3:0, dva zadetka pa je prispeval Peter Stojanovič.

Čas reprezentantčnih akcij so v soboto izkoristili nogometaši iz slovenske prestolnice. V Radomljah sta se namreč v prijateljskem dvoboju spopadli v spomladanskem delu sezone prebujena Olimpija in drugoligaška ekipa Interblocka.

Vodilno ekipo druge lige so zeleno-beli premagali s 3:0, za četo Dušana Kosiča pa se je z dvema goloma najbolj izkazal Peter Stojanovič, ki v drugem delu sezone na prvoligaški sceni še ni okusil nobene minutaže, en gol pa je dosegel še Stefan Smiljanič. Za Kosičevo zasedbo so poleg ostalih zaigrali tudi igralci, ki v prvenstvu niso deležni prav bogate minutaže, od prve minute so namreč zaigrali: Botonjič, Salkič, Sretenović, Kašnik, Žugelj, Zeljkovič, Stojanovič, Škerjanc, Lovrečič, Rujovič in Smiljanič. Dvoboj so poleg poškodovanih izpustili še nogometaši, ki se nahajajo na reprezentančnih akcijah in sicer Dare Vršič (članska izbrana vrsta) ter člani mladih slovenskih upov do 21 let Boban Jovič, Adnan Bešič in Blaž Božič, ki so se v petek na prijateljski tekmi v Skopju spopadli z Makedonijo.

Za varovance Zdenka Verdenika pa niso iz podobnega razloga - poškodbe, bolezni in udeležba v mladi reprezentanci do 21 let - nastopili Matej Rapnik, Matic Žitko, Dejan Krljanovič, Denis Selimovič, Matic Fink in Antonio Mlinar Delamea, od prve minute pa so zaigrali: Čelofiga, Cankar, Centrih, Skubic, Zupančič, Gerič, ČoraliČ, Podlogar, Zadnikar, Majcen in Valenčič.

Kot zanimivost velja omeniti, da sta se ekipi na prijateljski tekmi spopadli že 29. januarja, torej v času priprav pred spomladanskim delom sezone, ko se je srečanje končalo z remijem.

"Zmajčki" se bodo na naslednji prvenstveni tekmi spopadli z zadnjeuvrščenim Primorjem, "kockarji" pa bodo pričakali, prav tako zadnjo ekipo druge lige, Šmartno 1928.

Ne spreglejte