Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 4. 2008,
11.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 1. 4. 2008, 11.58

8 let

Radijci brez končnice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Zadnji ponedeljek v marcu so bile odigrane samo tri tekme medijske lige. Sportal je izgubil dvoboj s Financami.

Srečanja med Kanalom A in literarno reprezentanco ni bilo, ker je imela slednja premalo igralcev, zaradi težav s poškodbami in drugimi obveznostmi. Vodstvo tekmovanja je tekmo registiralo z rezultatom 3:0 v korist Kanala A. Na ostalih dvobojih so Finance, Pop TV in vodilni Dnevnik dosegli pričakovane zmage. Radijci so ostali brez končnice.

Finance še niso izgubile vseh možnosti za napredovanje v majsko končnico. Če bi bile tako uspešne kot v tem tudi v prejšnjem koledarskem letu, uvrstitev ne bi bila vprašljiva. Tokrat so zanesljivo opravile s Siolom. Dvakrat je bil natančen Robert Nikolič, po enkrat pa sta se mu pridružila Andraž Hafner in Matej Kačič. Glasbena televizija je že v drugi minuti zatresla mrežo vratarja Pop TV. V nadaljevanju so modri ekspresno zabili pet zaporednih golov in določili zmagovalca že v prvi tretjini tekme. Dvakrat je zadel Igor Cimperman. Klemen Avsenik je s protinapadom v predzadnji minuti le kozmetično ublažil neizbežen poraz.

Dnevnik je zabeležil deseto zmago in razblinil vse upe radijcev s Tavčarjeve ulice po uvrstitvi v končnico. Boštjan Janežič in soigralci so prvi končali z letošnjimi nastopi, saj so v zadnjem krogu prosti. Sezono so začeli odlično, manj uspešni pa so bili v nadaljevanju, kar gre pripisati tudi odsotnosti poškodovanega Janija Rozmana. Dva hat tricka za Dnevnik sta prispevala Domen Rant in Rafael Ajdovec, ki je odprl in zaključil serijo sedmih zadetkov. Na lestvici strelcev pa še naprej vodi Grega Židan (Kapodol) s 17. goli. S štirimi manj mu sledita Uroš Juračič (MMC RTV Slovenija) in Saša Miljič (Kanal A). Pa še popravek strelca enega od zadetkov Kanala A s prejšnje tekme. Dosegel ga je Goran Stojanovič in ne Brane Bogdanovič.

13. krog:

Siol Sportal : Finance 0:4 (0:2) strelci: 0:1 Nikolič (5.), 0:2 Hafner (7.), 0:3 Nikolič (21.), 0:4 Kačič (29.)

MTV Adria : Pop TV 2:5 (1:4) strelci: 1:0 Avsenik (2.), 1:1 Rot (3.), 1:2 Cimperman (5.), 1:3 Cimperman (9.), 1:4 Rahne (10.), 1:5 Krmavnar (19.), 2:5 Avsenik (28.)

14. krog: Dnevnik : Radio Slovenija 7:2 (2:0) strelci: 1:0 Ajdovec (12.), 2:0 Rant (13.), 3:0 Rant (16.), 3:1 Tecco (19.), 4:1 Ajdovec (23.), 5:1 Rant (24.), 5:2 Bašelj (25.), 6:2 Slana (28.), 7:2 Ajdovec (29.)

Kanal A – Slovenska literarna reprezentanca 3:0 ekipa Slovenske literarne reprezentance ni imela dovolj igralcev

Ne spreglejte