Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
29. 6. 2008,
15.32

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 29. 6. 2008, 15.32

8 let, 5 mesecev

Prvaki remizirali z Omonio

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Aktualni državni prvaki so v sklopu priprav na novo sezono odigrali še drugo prijateljsko srečanje. Z Omonio Nikozijo so namreč remizirali.

Nogometaši Domžal so na domačih zelenicah opravili nov prijateljski "izpit". Tokrat so svoje moči merili proti ciprski Omonii Nikoziji, katere član je po novem tudi slovenski reprezentant Anton Žlogar. Srečanje se je končalo z remijem, za domačine pa je po podaji prekmurskega napadalca Jožeta Benka s prekrasnim lobom v polno zadel Luka Žinko. Pri Ciprčanih je za izenačenje poskrbel nekdanji igralec Maribora in Celja Samir Duro.

V sredo z Rijeko, v soboto s Hajdukom

Prvi mož domžalske stroke je srečanje pričel z Nemcem, Apatičem, Knezovićem, Aljančičem, Elsnerjem, Žinkom, Brezičem, Juninhom, Kirmom, Zatkovičem in Vuko, v nadaljevanju pa so priložnost za igranje še dobili Benko, Vučkič, Brljak, Novak, Zec, Pokorn, Hanžič, Sviben, Stojanovič, Krcič.

Izbrance Roberta Pevnika čaka nov prijateljski obračun v sredo, ko se bodo pomerili s hrvaškim prvoligašem Rijeko, v soboto pa se bodo udarili še s splitskim Hajdukom.

Ne spreglejte