Pet najlepših zadetkov 4. kroga #video

V 4. krogu Prve lige Telekom Slovenije so nogometaši dosegli 13 zadetkov. Izbrali smo jih pet, ki so izstopali po lepoti, vi pa ste v Sportalovi nagradni igri Naj gol, v kateri si lahko tudi v tej sezoni zagotovite dve vstopnici za tekmo 1. SNL, določili najlepšega.

Preverite, katere nogometne vsebine si lahko ogledate na Siol TV.

[video: 63958 / ]

Prvoligaški klubi so v 4. krogu Prve lige Telekom Slovenije dosegli 13 zadetkov. O najlepšem so odločali vaši glasovi, s katerimi ste si lahko prislužite mikavno nagrado. V ožji izbor najlepših zadetkov kroga se je uvrstilo pet strelcev. To so bili Tonći Mujan (Krško), Dino Hotić (Maribor), Ibrahim Mensah (Aluminij), Luka Žinko (Celje) in Rudi Požeg Vancaš (Celje). Največ glasov ste pripisali nogometaši Maribora.

Vse do konca tekmovalne sezone 2017/18 bomo po vsakem krogu izbirali najlepši zadetek. Vsi, ki nam boste zaupali svojo odločitev, boste sodelovali v nagradni igri Naj gol.

Nagrajenci so:

Andrej Kokol (Zgornja Korena)
Miro Belcl (Grosuplje)
Domen Jančič (Tržič)

Lahko si prislužite tudi nogometna dresa

Trije, ki jim bo sreča najbolj naklonjena, bodo prejeli po dve vstopnici za nogometno tekmo v sklopu Prve lige Telekom Slovenije, ki si jo bodo želeli ogledati. Po koncu sezone 2017/18 bo nastopil čas za dodatni nagradi, nogometna dresa, zato se je vredno potruditi in oddati svoj glas.

Vabimo vas k sodelovanju v nagradni igri Naj gol, uživajte ob posnetkih najlepših zadetkov kroga in se potegujete za nagrado.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano