Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
9. 11. 2008,
13.50

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 9. 11. 2008, 13.50

8 let, 5 mesecev

Milanič: Sodnik je oškodoval obe ekipi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Vijoličasta zasedba se v štajersko prestolnico še dvanajstič zapored vrača neporažena. Točko je osvojila v "mestu burje", kjer je svoj, sicer uspešen debi, doživel trener Primorja.

Darko Milanič, trener Maribora: "Potrebovali smo preveč časa, da se prilagodimo razmeram. V drugem polčasu smo se 'zganili', gostitelji so padli v igri in nam dovolili, da bi si lahko priigrali tudi kaj več. Zadeli smo prvič, drugič, toda sodnik ni bil prepričljiv in je do konca tekme oškodoval obe ekipi. Če potegnemo črto pod celotnim dogajanjem, smo lahko zadovoljni s točko. Moram pa omeniti, da me je razjezila poteza Mejača, ki bi moral ohraniti mirne živce do zadnjega sodnikovega žvižga."

Lokica: Točka je uspeh

Zoran Pavlovič:, igralec Maribora: "Nismo dosegli tega, kar je bil naš namen v Ajdovščini. Toda zadeli smo dvakrat in moramo se vprašati, zakaj se ne vračamo z zmago. Sodnik nam je razveljavil dva gola in to veliko pove. Niso nam ustrezale razmere na terenu, saj ne vztrajamo pri igri na preskok. Za obe ekipi ni bilo prijetno igrati na igralni površini, ko vsaka žoga lahko preseneti in se ustavi v luži."

Vjekoslav Lokica, trener Primorja: "Na težkem igrišču, ki ni omogočalo povezane igre, smo v prvem polčasu igrali odlično. Predvsem v uvodnih petintridesetih minutah, ko smo imeli nekaj dobrih udarcev in priložnosti, Maribor pa v tem obdobju ni imel resnejših poskusov. V drugem polčasu je prišlo do zmešnjave v naši obrambi, česar ne morem dojeti, saj je šlo za dolge podaje, ki so jih usmerjali proti našemu kazenskemu prostoru. Nekajkrat smo se slabo odzvali, pred koncem tekme pa smo se spet pobrali in bi se lahko bolje znašli v posameznih akcijah. Kljub vsemu menim, da je točka proti vodilnemu Mariboru uspeh."

Ne spreglejte