Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 8. 2018,
18.24

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

Nogometna zveza Slovenija

Četrtek, 9. 8. 2018, 18.24

5 let, 8 mesecev

Martin Koželj novi generalni sekretar NZS

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06
NZS | Foto Žiga Zupan/Sportida

Foto: Žiga Zupan/Sportida

Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije (NZS) je na današnji seji na Brdu pri Kranju na mesto generalnega sekretarja NZS imenoval Martina Koželja. Ta je tako nasledil Marka Vavpetiča, s katerim je zveza prekinila sodelovanje konec junija.

Koželj je izkušnje v domačem in mednarodnem nogometnem okolju sprva pridobival na področju varnosti in integritete, katere ključna naloga je zagotoviti, da se v nogometnem okolju vzpostavijo pogoji, kjer ima glavno vlogo nogomet, so zapisali pri Nogometni zvezi Slovenije.

"Njegovo aktivno delovanje v zadnjem letu je bilo usmerjeno v izobraževanje igralcev, uradnih oseb in trenerjev, kar je ključno za doseganje cilja na področju, ki ga je upravljal. Poleg opravljanja funkcije posrednika med nogometnimi deležniki in uradnimi institucijami je kot vodja področja integritete skrbel tudi za izmenjavo informacij in izkušenj z administracijo Evropske nogometne zveze Uefa," so pojasnili pri NZS.

Koželj, 39-letni diplomirani ekonomist, je bil pred zaposlitvijo na krovni nogometni zvezi zaposlen v policiji.

"Znanje in večletne izkušnje pri delu z ljudmi in vodenjem delovnih skupin bo tako prenesel v okolje nogometne zveze, pri čemer v ospredje postavlja dobre medsebojne odnose in pomembnost razvoja kompetenc posameznikov. Koželj bo nadaljeval delo svojih predhodnikov in poglobil sodelovanje NZS z medobčinskimi nogometnimi zvezami, klubi, sodniki, trenerji in ostalimi nogometnimi deležniki. Prepričan je, da lahko s skupnimi močmi slovenski nogomet razvijamo in ohranjamo na najvišji ravni," so še dodali pri NZS.

Koželj, ki je na NZS zaposlen od leta 2016, bo nove naloge pri vodenju NZS prevzel 16. avgusta. Mandat bo trajal do leta 2022.

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 boste štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Preberite še:

Ljudski vrt
Sportal NZS in UEFA za novo travnato površino Ljudskega vrta
Sportal Marko Vavpetič zapušča mesto generalnega sekretarja NZS
Triglav Kranj Štadion
Sportal Kranjčani opozorili, da je kazen NZS krivična, nato znova prejeli najvišjo

 

Ne spreglejte