Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Engelbert Osojnik

Ponedeljek,
12. 3. 2012,
15.40

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
AC Milan

Natisni članek

Ponedeljek, 12. 3. 2012, 15.40

8 let, 3 mesece

Ibrahimović: Nekateri bi morali utihniti

Engelbert Osojnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Napadalec AC Milana se je ostro odzval na poročanja nekaterih medijev, češ da sta se s trenerjem Massimilianom Allegrijem po porazu proti Arsenalu v ligi prvakov sporekla.

Aktualni italijanski prvak je sicer kljub porazu v gosteh pri londonskem klubu z 0:3 vseeno napredoval v četrtfinale lige prvakov, a je bila njegova predstava pravo nasprotje tiste iz prve tekme na San Siru, ko je s 4:0 zmlel Arsenal. V Londonu naj bi bil Ibrahimović izjemno nezadovoljen z Allegrijevo taktiko na tekmi. Številni mediji pa so tudi poročali, da sta imela možakarja v slačilnici po tekmi pravi besedni dvoboj. Takšna namigovanja je Zlatan ostro zanikal: ''Polemika o mojem domnevnem verbalnem spopadu z Allegrijem? Veliko ljudi govori o stvareh, o katerih nimajo pojma. Morali bi preprosto utihniti! Nihče ni srečen po porazu in tudi jaz nisem bil. To je vse.''

Je pa bil švedski reprezentant veliko boljše volje po zadnji tekmi AC Milana v serie A, ko je proti Lecceju na San Siru slavil z 2:0. S svežo zmago je največjemu rivalu za naslov prvaka Juventusu, ki je nepričakovano remiziral v gosteh pri Genoi, zbežal na 4 točke razlike.

''Sedaj smo malo bolj sproščeni, ker imamo prednost štirih točk. Kakorkoli že, sezona še zdaleč ni končana in marsikaj se še lahko zgodi. Šteje samo ekipni uspeh. Mi preprosto pač hočemo zmagati na naših tekmah,'' je nedeljsko zmago pokomentiral Zlatan, ki je v 65. minuti zabil za 2:0.

Ne spreglejte