Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Engelbert Osojnik

Petek,
25. 5. 2012,
17.59

Osveženo pred

8 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Neymar

Natisni članek

Petek, 25. 5. 2012, 17.59

8 let, 4 mesece

Barcelona: Neymarja ne bo to poletje

Engelbert Osojnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Podpredsednik Barcelone Josep Bartomeu je izključil možnost, da bi se Neymar to poletje preselil na Camp Nou.

Barcelona je v tej sezoni v španskem prvenstvu izgubila epsko bitko z večnim rivalom Real Madridom, v ligi prvakov pa jo je v polfinalu izločil kasnejši prvak Chelsea. Katalonski klub, ki je pobral žlahtno lovoriko na klubskem svetovnem prvenstvu in v španskem supepokalu, bi lahko drevi prišel do tretje trofeje, če bo v finalu kraljevega pokala ugnal Athletic Bilbao.

Podpredsednik Barcelone je prepričan, da je njegovo moštvo že zdaj dovolj močno za vrhunske rezultate in da v bistvu pred prihodnjo sezono ne potrebujejo številnih okrepitev. In da bo še močnejša, ko se v polni pogon vrnejo vsi poškodovani nogometaši.

''Ali bi se nam lahko to poletje pridružil Neymar? S Santosom ima pogodbo do 2014. On bo ostal v svojem klubu. Na tem prestopu smo delali več mesecev, a končna odločitev bo sprejeta od ponedeljka naprej. Že zdaj imamo vrhunsko ekipo in tudi poškodovani igralci se bodo vrnili. Mislim, da ne potrebujemo veliko prestopov, a trenerji bodo povedali, na katerih igralnih mestih so potrebne okrepitve,'' je za RAC1 povedal Josep Bartomeu.

V sezoni 2011/2012 so Barcelono mučile številne poškodbe. Seznam nogometašev, ki so bili prisiljeni pavzirat, je bil zelo dolg: Ibrahim Afellay, Alexis Sanchez, David Villa, Cesc Fabregas, Pedro, Xavi in Eric Abidal.

Ne spreglejte