Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 12. 2013,
13.55

Osveženo pred

6 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 23. 12. 2013, 13.55

6 let, 10 mesecev

Konec sezone za Blackwaterja, pred vrati Olimpije Gal Koren

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Črne napovedi po nedeljski tekmi, ko se Judd Blackwater po naletu v ogrado ni vrnil na led, so se uresničile. Kanadčan ima zlomljeno pogačico. Sezone je zanj bržkone konec. Pred vrati Gal Koren.

Kljub suvereni zmagi "zmajev" proti Gradcu je nedeljski večer pustil kar nekaj grenkobe. V 50. minuti jo je skupil Judd Blackwater, ki je po nesrečnem naletu v ogrado odšepal z ledene ploskve. Po obračunu so ga na nosilih odnesli iz dvorane in ga pripeljali v bolnišnico. Že po koncu Božičkove tekme so namigovali na zlomljeno pogačico, danes so diagnozo potrdili. Kanadčan bo prestal operacijo, tako da je sezone zanj konec. "Smo v zaključnih pogovorih, da bi se nam v prihodnjih dneh priključil Gal Koren, ki čuti, da pri Medveščaku ne dobi svoje priložnosti in da je ogroženo njegovo igranje na olimpijskih igrah," je o verjetni okrepitvi, ki bi lahko v zelenem dresu igrala že na prihodnji tekmi, dejal direktor HDD Olimpija Matjaž Sekelj, ki je obžaloval novo poškodbo v domačem klubu: "Žal smo imeli na nedeljski tekmi spet smolo. Že po obračunu je bilo jasno, da gre za tako stvar, da je sezona za Judda praktično končana."

Ob slabi novici pa so pri Olimpiji potrdili tudi veselo, in sicer, da bodo ''zmaji'' zadnji dve tekmi res odigrali v Sarajevu. V olimpijski dvorani Zetra, ki so jo leta 2010 poimenovali po Juanu Antoniu Samaranchu, bodo v petek, 10. januarja, palice prekrižali z Beljakom, v nedeljo, 12. januarja, pa še s Celovcem.

Ne spreglejte