Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Aleš Žužek

Sobota,
26. 8. 2017,
8.16

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,55

Natisni članek

Ryan Reynolds Blake Lively

Sobota, 26. 8. 2017, 8.16

6 let, 6 mesecev

Lepotica, ki dviga prah s svojo zadnjico

Aleš Žužek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,55
Blake Lively | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Nekdanja televizijska zvezdnica, ki ji je uspelo omožiti slavnega filmskega zvezdnika. To je ameriška igralka Blake Lively, ki je v petek slavila svoj 30. rojstni dan.

Svetlolasa lepotica Blake je tako rekoč otrok zabavne industrije oziroma hollywoodske tovarne sanj. Njen oče Ernie Lively je namreč igralec, njena mama Elaine pa se je ukvarjala z iskanjem nadarjenih igralcev.



Vsa družina vpeta v kolesje hollywoodske tovarne sanj

Tudi njen starejši brat Ericpolsestri Lori in Robyn ter polbrat Jason delajo ali pa so delali v zabavni industriji. Blake je zaslovela z glavno vlogo v televizijski nadaljevanki Opravljivka (Gossip Girl). Glavno junakinjo Sereno van der Woodson je igrala med letoma 2007 in 2012.

Svetlolaska, ki je s temnimi lasmi očara poročenega moškega

Zaigrala je tudi v številnih filmih, a statusa filmske zvezdnice prvega razreda nima. Ji je pa uspelo za moža dobiti enega od večjih filmskih zvezdnikov. Leta 2010 je namreč med snemanjem filma Zelena svetilka (Green Lantern) spoznala Kanadčana Ryana Reynoldsa, ki je bil takrat še poročen z zvezdnico Scarlett Johansson

V filmu, ki je prišel v kinodvorane leta 2011, sta Ryan in za potrebe filma rjavolasa Blake igrala ljubezenski par, to pa sta postala tudi v resničnosti. Poročila sta se leta 2012 in imata dve hčerki – James in Ines.

Blake, ki jo je leta 2011 ameriški spletni medij AskMen razglasil za najbolj zaželeno žensko na svetu, je lani spomladi dvignila precej prahu tudi s svojo zadnjico.

Obraz (belopolte) lepotice in zadnjica temnopolte Američanke

Na Instagramu je namreč objavila fotografiji – eno posneto od spredaj, drugo izza hrbta – z rdeče preproge v Cannesu, pod fotografijama pa je zapisala: L.A. face with an Oakland booty

 

L.A. face with an Oakland booty

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Dobesedno poslovenjeno: obraz iz Los Angelesa in zadnjica iz Oaklanda. To je del besedila pesmi Baby got back, v kateri raper Sir Mix-A-Lot opeva zadnjice temnopoltih Američank (Oakland je mesto v Kaliforniji, kjer živi veliko temnopoltih).

Ko zadnjica dvigne politični prah

Njena fotografija je sprožila burne odzive v takrat že precej predvolilno razgretih ZDA, a je Blake, ki je, kot je v Hollywoodu skoraj običaj, podpornica demokratov, pomirila duhove s pojasnilom, da se ni norčevala iz temnopoltih žensk.

 

Let It Glo

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

V novem filmu igra slepo žensko

Blake sredi septembra čaka premiera njenega novega filma All I See Is You (Vse, kar vidim, si ti), v katerem igra slepo, poročeno žensko, ki se ji nenadoma povrne vid. Njenega moža igra Jason Clarke.



Skrivnostna srhljivka

Trenutno Blake snema srhljivko A Simple Favor, priredbo istoimenskega romana, ki jo bodo gledalci najverjetneje lahko videli prihodnje leto.

Ne spreglejte