Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 9. 2011,
14.20

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

prostitucija cene seks

Petek, 2. 9. 2011, 14.20

7 let, 12 mesecev

Koliko je treba odšteti za seks s prijateljico noči?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ulične prostitucije v Sloveniji skorajda ne poznamo. "Prodajalke ljubezni" svoje usluge namreč ponujajo v časopisih, največ pa je tistih, ki vir zaslužka poiščejo kar prek spleta.

"Si želiš preprostega, nežnega ali mogoče divjega in spontanega srečanja? Pokliči prijetno svetlolasko, da se dogovoriva in uresničiva tvoje želje." To je oglas 25-letne Anny, ki za 60 evrov na uro nudi spolne usluge ali erotično masažo. Na spletni strani SloEscort najdemo še na desetine podobnih oglasov deklet, ki tako iščejo vir zaslužka. Druženje s temi dekleti pa ni tako poceni. Za 30 minut zabave boste morali v povprečju odšteti od 50 do 70 evrov, za uro sprostitve z izbrano "prijateljico noči" pa boste morali v žep seči še nekoliko globlje, cene se namreč gibljejo od 100 pa do 150 evrov. Cene so primerljive s tujino Cene spolnih uslug, ki jih ponujajo dekleta, so primerljive s tujino. V Berlinu se cene za omenjene storitve začnejo pri 80 evrih, vedno se je mogoče pogajati. Statistika kaže, da za te užitke vsak dan plača okoli milijon Nemcev. V tujini so sicer cene precej padle zlasti v obdobju gospodarske krize.

Spremljevalke, striptiz in erotična masaža Mnogo predstavnic nežnejšega spola pa namesto ali poleg spolnih uslug nudi tudi druge storitve. Poleg deklet na klic so na spletu na voljo tudi spremljevalke (cena po dogovoru oziroma 350 evrov na dan), dekleta za striptiz (od 130 evrov dalje plus potni stroški) in erotična masaža (od 50 evrov dalje).

Razvrščanje glede na "joškice" Dekleta lahko uporabniki tudi ocenijo, in sicer glede na videz, prijaznost in storitve, kar je v pomoč tudi "potrošnikom", ki lahko tako lažje in hitreje poiščejo sebi primerno kandidatko. Med omembe vredno možnost sortiranja sodi tudi razvrščanje glede na "joškice".

Kam se lahko zatečejo ljubitelji striptiz barov? Ljubitelji nočnih lokalov in striptiz barov imajo v Sloveniji in bližnji okolici na voljo kar nekaj kotičkov, kamor se lahko zatečejo. V Ljubljani sta tako na voljo Hard Core Cafe in Latino night club, v okolici Maribora Night club Ranch Inn, v Celju Paradiso, pri Kranju Red & Black in v Kamniku Kamasutra. Precej slovenskih gostov pa zahaja tudi čez mejo, zlasti v Avstrijo.

Bi morali prostitucijo obdavčiti? Morda bi morali tudi pri nas razmisliti o uvedbi "parkirnih avtomatov" za prostitutke, kot so to storili v nemškem Bonnu. Tam bodo morale prijateljice noči plačati šest evrov na noč za opravljanje svojih storitev. Mestne oblasti pričakujejo, da bodo s tem letno zaslužili okoli 200 tisoč evrov.

Ne spreglejte