TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 2. 2019,
11.45

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Citroen

Petek, 1. 2. 2019, 11.45

5 let, 2 meseca

Pravila sodelovanja v "Prijava na testno vožnjo vozil Citroën"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

TSmedia, d.o.o., Stegne 19, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju s podjetjem C Automobil Import d.o.o., Barjanska cesta 54, 1000 Ljubljana (soorganizator), z namenom promocije vozil Citroën", organizirata akcijo "Prijava na testno vožnjo vozil Citroën" (v nadaljevanju testna vožnja), ki bo potekala od 08. 02. 2019 do vključno 15.02.2019. Prijava na testno vožnjo poteka na mediju Siol.net.

S temi pravili in pogoji organizator ter soorganizator določata tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v prijavi na testno vožnjo.

Siol.net

V prijavi na testno vožnjo lahko sodelujejo fizične ali pravne osebe (v nadaljevanju: udeleženci), ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in ki lahko dostopajo do spletnega naslova https://siol.net/ ter se prijavijo na testno vožnjo.

V prijavi na testno vožnjo ni dovoljeno sodelovati zaposlenim pri soorganizatorju ter njihovim ožjim družinskim članom, uporabnikom družinskih bonusov ter zaposlenim v TSmedia, d.o.o. in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo te testne vožnje.

S prijavo na testno vožnjo udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

Fizične osebe, mlajše od 18 let, lahko sodelujejo le ob pisnem soglasju staršev ali zakonitih zastopnikov.

Način sodelovanja

Udeleženec lahko sodeluje tako, da:

  • izpolni nagradni obrazec,
  • se strinja s pravili in pogoji.

S sodelovanjem se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovo ime, priimek, kraj bivanja in e-naslov (v nadaljevanju podatki), ki jih udeleženci navedejo v prijavi, posredujejo soorganizatorju in organizatorju za namen izvedbe.

Upoštevajo le pravilno izpolnjene prijave.

Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem v testni vožnji udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval soorganizatorju in organizatorju v tej nagradni igri uporabljajo za izvedbo testne vožnje.

V skladu s soglasjem, pridobljenim od udeleženca, soorganizator dobi soglasje za vključitev udeležencev te nagradne igre v bazo e-novičk za obveščanje o novostih, nagradnih igrah, idejah za aktivno preživljanje prostega časa, novicah o dogodkih ter ostale trženjske informacije podjetja C Automobil Import d.o.o, ki jih bo pošiljal preko elektronske pošte in soglaša z obdelavo podatkov s strani soorganizatorja podanih ob prijavi v nagradno igro za namene neposrednega trženja blaga in storitev. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec lahko od soorganizatorja kadarkoli zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje lahko kadar koli trajno ali začasno prekliče na sledeči način:

  • odjavo od prejemanja elektronskih sporočil udeleženec prekličete pisno na naslov, C Automobil Import d.o.o., Barjanska cesta 54, 1000 Ljubljana, Slovenija ali prek elektronske pošte na naslov _____.

Soorganizator bo podatke na podlagi teh pogojev obdeloval do preklica soglasja ali največ 3 leta od zaključka testne vožnje.

Organizator bo po zaključku testne vožnje, izbrisal vse osebne podatke.

Organizator in soorganizatorja testne vožnje se obvezujeta, da bosta s posredovanimi podatki ravnala skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator in soorganizator bosta uporabljala posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih ali za katerega sta prejela soglasje udeleženca in jih v nobenem primeru ne bosta posredovala tretjim osebam, razen v primeru, ko podatke za organizatorja ali soorganizatorja obdeluje njun pogodbeni obdelovalec za namene potrebe za organizatorja ali soorganizatorja.

Končne določbe

Organizator testne vožnje ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak v delovanju testne vožnje. Organizator testne vožnje ne odgovarja za morebitno škodo.

Udeležencem testne vožnje sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu advertorial@tsmedia.si.

 

Ne spreglejte