SiolNET. Posel danes Novice
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Priložnost za slovenske startupe čez mejo

0

termometer

 | Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Na konferenci PODIM bo priložnost dobilo tudi 20 mladih, zamejskih startupovcev, ki delajo v eni od sosednjih držav. Med govorci bo tudi Tomaž Štolfa, soustanovitelj startupa Layer, ki je pred kratkim zbral 15 milijonov evrov za investicije.

10. in 11. maja se bodo v Mariboru mudili številni startupovci. Organizatorji pričakujejo okoli 800 udeležencev, od tega okoli 200 startup podjetij oz. 400 startup podjetnikov, 50 mednarodnih investitorjev in okoli 150 predstavnikov korporacij, ki iščejo strateške povezave s stratupi.

Na dogodku bodo sodelovali tudi ljudje iz mednarodnih korporacij Apple in Microsoft, med govorci pa bo tudi Tomaž Štolfa, soustanovitelj startupa Layer, ki se ukvarja z razvojem sodobnik digitalnih komunikacijskih orodij. Pred kratkim je zbral 15 milijonov dolarjev (14 milijonov evrov) za investicije.

Glavna nagrada letošnjega PODIM Challenge bo enotedenski obisk San Joseja in Silicijeve doline, kjer se bodo spoznali z ameriškim trgom in povezovali s potencialnimi novimi investitorji.


Kako tujega investitorja prepričati, da ti da pol milijona evrov 


 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin