Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 11. 2018,
17.00

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,58

Natisni članek

zaljubljeni škorpijon Javier Bardem Penelope Cruz Carlos Bardem film

Četrtek, 8. 11. 2018, 17.00

5 let, 5 mesecev

Filmi in serije

Seksi Javier Bardem razočaral ženo Penelope

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,58
javier bardem

Da je treba za vlogo v filmu ubrati nenavadne poti, takšne, ki lahko vplivajo tudi na osebno življenje, ni novost. Nekateri se jih lotijo v popolnosti in v vlogo vložijo dušo in telo, spet drugi se ne. A popolna predanost zagotovo večkrat prinese oskarja. To zelo dobro vesta strastna španska igralca Javier Bardem in njegova žena Penelope Cruz.

Oba oskarjevca in odlična igralca sta se pred kratkim ponovno znašla skupaj na filmskem platnu. Javier je v filmu Ljubiti Pabla upodobil kolumbijskega mafijca in politika Pabla Escobarja, Penelope pa novinarko, ki je imela z njim strastno razmerje. Ko je videla, kakšen bo Javier v filmu, ni bila najbolj zadovoljna, saj se je za vlogo moral precej zrediti. Jedel je veliko čokolade, testenin in pil brezalkoholno pivo. Penelope to ni bilo niti malo všeč. Ampak za dobro vlogo se je treba potruditi. Javier jo je potolažil, da se bo kmalu po vlogi spravil nazaj v red in zdravo življenje. Tudi ona je v vlogi morala skozi pravo čustveno potovanje, vendar sta skupaj zmogla. Družina je le družina in je tu zato, da daje podporo.

Javierju je družinska podpora na filmskih platnih še kako znana. S svojim starejšim bratom Carlosom Bardemom je namreč zaigral v napetem filmu Zaljubljeni škorpijon. Film je posnet po romanu, ki ga je veliki brat Carlos tudi napisal in po njem priredil film, zraven pa še zaigral. Družino Bardem očitno spremlja velik talent.

Zaljubljeni škorpijon je urbana zgodba o Julianu, mladeniču, ki s svojim najboljšim prijateljem Luisom aktivno sodeluje v skupini nasilnih neonacistov, ki jo vodi fanatični Solis. Julian začne trenirati boks in opažati začne, da se je ob tem športu začel spreminjati. Ko se zaljubi v Alysso, je njegova odrešitev blizu, vendar bodo člani skupine poskušali preprečiti, da bi jih zapustil.

 

Kako sta se v filmu odrezala brata Bardem in ali je med njima kaj karizmatične podobnosti, pa preverite nocoj v filmu Zaljubljeni škorpijon ob 20. uri na Planet 2.

 

Ne spreglejte