Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
21. 1. 2018,
17.48

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Natisni članek

Jose Fidalgo Največja ljubezen Planet TV

Nedelja, 21. 1. 2018, 17.48

6 let, 2 meseca

Največja ljubezen

Portugalec, ki je plesal tango z Monico Bellucci #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Portugalščina je resnično jezik ljubezni in zdaj ji bodo lahko slovenski gledalci prisluhnili tudi v seriji Največja ljubezen, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21.30 na Planet TV. Dodaten razlog za ogled pa je tudi postavni glavni igralec Jose Fidalgo, ki je eden najbolj zaželenih moških na Portugalskem ...

Nadaljevanka Največja ljubezen ni priljubljena samo zaradi odličnih zapletov, prijetnega jezika in barvitih prizorišč od Lizbone do eksotičnih obal Gvinejskega zaliva, ampak tudi zaradi igralca Joseja Fidalga, ki je eden najbolj priljubljenih portugalskih obrazov.

Vroči prizori z Monico Bellucci

Jose se je rodil 5. avgusta 1979 v Lizboni, pozornosti pa ne vzbuja samo zaradi svojih igralskih sposobnosti, ampak tudi zaradi privlačnega videza. Večkrat se je preizkusil v vlogi modela, je obraz znamke švicarski ur Tissot, leta 2007 pa je v kratkem filmu Heart Tango, posnetem za znamko Intimissimi, plesal tango z Monico Bellucci, s katero sta posnela tudi nekaj vročih prizorov.

S svojim izklesanim telesom je  večkrat krasil tudi naslovnice portugalskih izdaj revij Men's Health ter GQ in pravi, da ima pri vzdrževanju kondicije tudi nekaj sreče, saj ga je šport vedno zanimal, še posebno nogomet, tenis in dvigovanje uteži.

Ne stavi na videz, ampak na vsebino

"Šport je duhovni pobeg, trening, ki ti pomaga soočiti se s cilji in hkrati oblika meditacije," pravi, a se hkrati zaveda, da videz ni vse, ampak moraš imeti tudi nekaj več: "Vsi radi slišimo kompliment, saj ta potrjuje, da nismo neopaženi. A zame je pomembno, da je to povezano z neko vsebino, z neko zgodovino."

 

A post shared by José Fidalgo (@josefidalgo_oficial) on

Kako je videti Jose v akciji, lahko preverite od ponedeljka do petka ob 21.30, ko je na Planet TV na sporedu čisto sveža nadaljevanka Največja ljubezen!

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte