SiolNET. Planet TV Novosti
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet 18

Pogi v Komendo (spet) prinesel sonce #video

0,04

termometer

Planet 18
Foto: zajem zaslona

Rumeno obarvani konec tedna se nadaljuje v nov teden. "Pogi, Pogi!" še vedno odmeva tako po Komendi kot drugod, saj je komaj 22-letnemu Tadeju Pogačarju spet uspelo! O neverjetni zmagi tudi danes v osrednji informativni oddaji Planet 18 na Planetu.

"Ponosen sem tako, da bi najraje kar jokal," je bila le ena od iskrenih izjav domačih navijačev v rojstni Komendi najboljšega kolesarja Tadeja Pogačarja. Zmagovalec Dirke po Franciji je poskrbel, da imajo v Komendi razlog za veselje, pa tudi najbolj znano rumeno krožišče v državi. 

Domačini pravijo, da so vedeli, da bo Tadej zmagal, in v nove zmage verjamejo še naprej.

Miha Koncilija, prvi trener kolesarja Tadeja Pogačarja, pa je malce bolj realno ocenil zmago. Strokovnjak je dejal, da "mogoče res vse skupaj izgleda zelo enostavno. Mogoče se tega premalo zavedamo in to premalo poudarjamo".

Še več utrinkov iz Komende v današnji informativni oddaji Planet 18 ob 18. uri na Planetu. Po oddaji vabljeni tudi k ogledu serije Umori v gorah, zvečer pa sledi še resničnostni šov Poroka na prvi pogled. Bodite z nami!

Planet 18 Planet TV Valentina Plaskan: Želim si družine #video Umori v gorah Planet TV S soigralcem se razumeta brez besed Umori v gorah Planet TV Lepa policistka poskrbela za zelo nenavaden prizor
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin