SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Premiera meseca je: Krij mi hrbet

0,01

termometer

V nedeljo ob 19.45 bo na Planetu filmska premiera meseca, izvirna akcijska komedija Krij mi hrbet (The Hitman's Bodyguard), v kateri navdušujeta Ryan Reynolds in Samuel L. Jackson.

Exatlon Planet TV Že celo življenje se pripravljam na Exatlon

Film Krij mi hrbet je neverjetno zabavna pustolovščina najboljšega telesnega stražarja na svetu, ki mora pospremiti poklicnega morilca kot pričo na sodišče in ga obvarovati pred vsemi, ki ga hočejo utišati. Glavni vlogi v izvirni akcijski komediji igrata Ryan Reynolds in Samuel L. Jackson, ki sta se izkazala za neverjetno posrečen filmski par, velik uspeh filma pa je bil glavni razlog za nadaljevanje, ki je v kinematografe prišlo letos.

V stranskih vlogah nastopajo Gary Oldman, Salma Hayek in Richard E. Grant, pomembno vlogo v filmu pa ima tudi Marko Mandić.

Krij mi hrbet

Zgodba filma govori o Dariusu Kincaidu (Jackson), ki je med najbolj iskanimi plačanimi morilci na svetu, vrhunski agent Michael Bryce (Reynolds) pa dobi nalogo, da ga ščiti kot pričo. Seveda ne gre nič po načrtu. Kincaid je namreč njegov zapriseženi nasprotnik. Leta sta se gledala prek svojih pištol, zdaj pa morata sodelovati, kar pripelje do neverjetne dirke z avtomobili, čudaške ladijske eskapade in srečanja z neusmiljenim krvi željnim vzhodnoevropskim diktatorjem (Oldman).

Premiera meseca Krij mi hrbet (The Hitman's Bodyguard) bo na Planetu v nedeljo ob 19.45.
Jutro na Planetu Planet TV Odslej se bomo zbujali z oddajo Jutro na Planetu Exatlon Planet TV 50.000 evrov bi namenila predvsem za sinove treninge #video Prepovedani sadež Planet TV Spletke in strasti visoke družbe v Prepovedanem sadežu
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin