Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 3. 2018,
10.47

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

1

Natisni članek

turška serija Planet TV Usodna odločitev

Četrtek, 22. 3. 2018, 10.47

6 let

Nova turška serija Usodna odločitev #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

1

Na Planet TV prihaja nova turška serija Usodna odločitev, ki bo na sporedu vsak dan ob 18.30 (od ponedeljka do petka) oziroma ob 19.00 (ob sobotah in nedeljah).

Usodna odločitev | Foto:

Člani družine Yorukhan se zberejo v Antakiji, mestu na jugu Turčije. Slavijo prvi dan obiranja granatnih jabolk ter si zaželijo miru in blaginje. Vendar pa se razpoloženje spremeni, ko začnejo kritizirati Defne (Begum Kutuk Yasaroglu), ker še nima otrok. Kahraman (Ozcan Deniz) zaščiti svojo ženo in vsem jasno pove, da jima je vseeno za otroka. Vendar pa ta dogodek za vedno spremeni življenje družine Yorukhan.

Defne si zdaj na vsak način želi otroka in je za to pripravljena storiti vse. Posvetuje se s svojo taščo Kiymet (Gul Onat) in odločita se, da bosta najeli nadomestno mamo, ki bo donosila njenega in Kahramanovega otroka. Po tem, ko jima uspe prepričati Kahramana, začneta iskati nadomestno mamo. Po igri usode se srečata z mlado in lepo Elif (Hatice Sendil).

Elif je mlado in naivno dekle iz Antakije. Oče jo prisili v poroko v zameno za denar. Ko jo želi njena mama zaščititi, po nesreči ubije moža. Po tragičnem dogodku Elif, njena mlajša sestrica in mama zbežijo v Istanbul, vendar Elifina mama pristane v zaporu. Elifi in njena sestrica tako ostaneta sami v velikem mestu. Ker Elifi nima izbire, sprejme ponudbo o nadomestnem materinstvu v zameno za streho nad glavo in plačilo. Misli, da bo po devetih mesecih vsega konec - rodila bo otroka, ga pustila Defne in Kahramanu ter zaživela novo življenje s svojo mamo in mlajšo sestro.

Vendar pa se začnejo stvari zapletati. Izkaže se, da je Defne povsem neplodna, zato Kiymet, ki si želi imeti vnuka pod vsako ceno, na svojo pest sprejme odločitev in se dogovori z zdravnikom. Ta vzame Kahramanovo seme in Elifino jajčece. Vsi mislijo, da Elif nosi Kahramanovega in Defnejinega otroka, dejansko pa nosi lastnega ...

 

Usodna odločitev bo prvič na sporedu že v ponedeljek, 26. marca, ob 18.30.
Ne spreglejte