SiolNET. Planet TV Dragi sosedje
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Dragi sosedje

Dragi sosedje imajo posebno gostjo

0,30

termometer

Dragi sosedje
Foto: Planet TV

V novi epizodi Dragih sosedov bo v blok prišla prav posebna gostja. Poglejte si, kako se bo Boris razveselil srečanja s prvo slovensko dobitnico zlate medalje na Olimpijskih igrah Urško Žolnir.

Urška je v blok prišla, da bi Saro, Marto in Suzano naučila osnov samoobrambe. Njenega obiska se razveseli tudi gospod Gazivoda, ki si nadvse želi videti njeno zlato olimpijsko medaljo ... Mojmir pa ji kot nekdo, ki se že od malega ukvarja z borilnimi veščinami skuša pokazati enega od trikov. Kako točno se je srečanje končalo, si poglejte v novem delu Dragih sosedov ob 19.30 na Planet TV!

Na vprašanje, kako so sploh začeli sodelovati z Urško Žolnir, nam je odgovoril kreativni producent Marko Miladinović - v Dragih sosedih bolj znan kot Mojmir: "Spoznala sva se na radiu. Njena izjemno pozitivna energija in iskren odnos sta me takoj prepričala, da sem producentu predlagal, da bi jo gostili v naši seriji, saj gre za eno najbolj pozitivnih in priljubljenih osebnosti v Sloveniji. Ko sem jo poklical, mi je hitro odgovorila, da bi bila to lahko še ena pozitivna izkušnja v njeni predvsem športno bogati karieri. Na snemanju je prav vse, predvsem pa režiserje, presenetila s svojim pristopom in sproščenostjo pred kamero. Med snemanjem jo je ekipa seveda zasula s številnimi vprašanji. Urška je na vsa zvedava vprašanja prijazno odgovorila, prav tako pa tudi ekipa njej."

 

[video: 65713 / ]

Dragi sosedje so na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.30 na Planet TV.

Drage sosede lahko podprete tudi na Facebooku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin