SiolNET. Planet TV Bar
1,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Maruša s sklonjeno glavo odšla iz spovednice

1,36

termometer

maruša bar

Vsi poznamo koga, ki res ni jutranji človek in ga nenaspanega ne smemo niti pozdraviti, kaj šele, da bi ga s čim razjezili. Toda ravno to se je zgodilo v Baru. Godrnjava Maruša je še pred jutranjo kavo dobila zanimivo nalogo, ki je v njej vzbudila zoprne občutke.

Nočno delo in posedanje v Baru terjata svoj davek. Nenaspani tekmovalci posledice čutijo predvsem zjutraj, ko je treba vstati in delati dalje. Ena od tekmovalk, za katero so zgodnja vstajanja najtežja, je zagotovo Maruša, za katero preostali pravijo, da jo nenaspano ne morejo nikamor premakniti. Za nekatere razumljivo, za druge priložnost za zanimiv izziv in popestritev jutra.

Maruša je v spovednici dobila nalogo, ki naj bi njo in preostale v stanovanju postavila na noge. Ob prejetju novice o izzivu je zazehala, se prijela za glavo in nejevoljno odšla nazaj k preostalim. Toda še preden se je spopadla z nalogo, je pozajtrkovala. Brez moči pač ne gre.

Kaj jo je vznemirilo in ali je nalogo izpeljala do konca, pa si poglejte nocoj v oddaji Bar ob 21. uri na Planetu.

maruša bar

Resničnosti šov Bar lahko spremljate vsak dan od torka do petka ob 21. uri na Planetu. Ne zamudite niti oddaje v živo, ki je na sporedu vsako soboto ob 20. uri. 
Bar - Andrijana in katarina Planet TV Katarino v baru obiskala mama Andrijana Starina Kosem #video bar Planet TV Nova barovka na družbenih omrežjih nič kaj sramežljiva #foto Bar na Planet TV Planet TV Jok v Baru: Noemi spet na vročem stolu! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin