SiolNET. Planet TV Bar
5,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Emiju prekipelo: Dovolj je bilo! #video

5,23

termometer

Bar - Emi
Foto: Planet TV

Barov menedžer Emi, ki pozorno bdi nad tekmovalci šova, je bil do zdaj z njimi zelo potrpežljiv, kljub mnogim težavam in zdraham. A zdaj ga je potrpljenje minilo. V lokalu je pobesnel nad barovci, jim namenil nekaj krepkih in se nato celo odločil za nekaj strogih kazni.

Po mnenju Emija so barovci, potem ko jim je ponudil prst, vzeli ne le cele roke, ampak kar celo telo. Začeli so piti na delovnem mestu, odmori za kajenje pa so se vlekli v nedogled. Zaradi njihovega vedenja je Barovemu menedžerju prekipelo in odločil se je, da jim popolnoma prepove tako pitje kot kajenje. "Če pridejo vaši podporniki in vam plačajo pijačo, si na listek zapišite, katero pijačo so vam plačali, in jo spijte po koncu izmene. Alkohol je od zdaj strogo prepovedan, tudi kajenja ni več!" je bil strog Emi.

Delček Emijevega jeznega govora, namenjenega tekmovalcem, si oglejte v spodnjem videu, več pa v nocojšnji novi epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 
Bar na Planet TV Planet TV Po drami v baru doživela panični napad: Ne morem dihati! Bar na Planet TV Planet TV Maruša v jok, v Baru izbruhnil vsesplošni prepir! #video bar Planet TV V Baru spet prepiri: v lase sta si skočila Noemi in Matej! Bar - Matej in Noemi Planet TV Konec naklonjenosti med barovcema Noemi in Matejem? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 83
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin