Aleksander Kolednik

Torek,
21. 7. 2020,
7.55

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 6,14

46

Slovenka policija Hrvaška

Natisni članek

Torek, 21. 7. 2020, 7.55

4 leta

Pijana Slovenka na Hrvaškem grizla in pljunila policistu v obraz

Aleksander Kolednik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 6,14

46

34-letna Slovenka je v soboto v hrvaški Istri na cesti od naselja Tar proti Poreču najprej povzročila prometno nesrečo, nato pa še napadla policiste.

Na posnetku vožnje pijane 34-letnice, ki ga je objavil spletni portal 24sata.hr, je med drugim mogoče videti, kako se je za las izognila čelnemu trčenju z nasproti vozečim vozilom. Njena 31-letna sopotnica je med divjanjem skozi odprto okno kazala sredinec. Avantura se je končala pred enim od krožišč, kjer je voznica trčila v vozilo pred seboj, nato pa se zaletela še v prometni znak. 

Miha Mazzini
Mnenja Miha Mazzini: Veliko pridnosti, malo učinka

Komajda je prišla iz svojega vozila

34-letnica je ob prihodu policije zavrnila alkotest in lagala, da ni vozila peugeota 508, iz katerega se je komajda splazila. Ker se je začela upirati in grobo zmerjati policiste, so jo vklenili. Dva policista je poskušala ugrizniti, tretjega pa ji je uspelo ugrizniti v nogo. Ko so jo posedli v službeno vozilo, je enemu od policistov pljunila v obraz.

Po izstopu iz avtomobila pred poreško policijsko postajo se je policistom iztrgala iz rok in padla na hrbet, med upiranjem pa je enega od policistov brcnila v glavo.

Marjan Šarec in Tanja Fajon
Novice Analitika: Po prihodu Fajonove Šarec ni več edina alternativa Janši

Še isti večer so jo odpeljali na psihiatrijo v Pulju, pred sodiščem pa jo čaka postopek zaradi vožnje pod vplivom alkohola, kršenja prometnih predpisov, povzročitve prometne nesreče ter groženj in napada na policiste, še poroča 24sata.hr.

mejni prehod, Hrvaška
Novice Sprememba na mejnih prehodih s Hrvaško