Petek,
30. 4. 2021,
9.21

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4,93

10

policija reka nasilje napad Anglija

Natisni članek

Petek, 30. 4. 2021, 9.21

3 leta, 4 mesece

Fant napadel 74-letnega upokojenca in ga porinil v ledeno mrzlo reko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4,93

10

reka | Skupina šolarjev se je spravila na 74-letnega moškega, ki je na nabrežju reke Mersey v mestu Warrington lovil ribe. | Foto Getty Images

Skupina šolarjev se je spravila na 74-letnega moškega, ki je na nabrežju reke Mersey v mestu Warrington lovil ribe.

Foto: Getty Images

Trije najstniki so napadli 74-letnega upokojenca, ki je nič hudega sluteč ob reki lovil ribe. Eden od fantov je z nogo moškega porinil v ledeno mrzlo vodo, ostala dva sta nasilno dejanje posnela. Fantje so s kraja zbežali, klice na pomoč sta na srečo slišali sprehajalki in upokojenca potegnili iz vode. Policija je že aretirala 15-letnika, ki naj bi bil udeležen v napadu. 

Iz Anglije poročajo o incidentu, ki je šokiral javnost. Skupina šolarjev se je spravila na 74-letnega moškega, ki je na nabrežju reke Mersey v mestu Warrington lovil ribe. Eden od fantov je upokojenca porinil v vodo, njegova prijatelja pa sta kruto dejanje še posnela. S kraja so nato pobegnili.   

Hrabri 14-letnici rešili življenje upokojencu 

Klice na pomoč sta na srečo slišali 14-letni Khloe Woods in Ellie Hughes. Podhlajenega 74-letnika sta potegnili iz vode in mu rešili življenje, pišejo angleški mediji. Ta je odšel domov, napad so prijavili njegovi domači. 

Policija je že aretirala 15-letnika, ki naj bi bil udeležen v nasilnem napadu. Nadaljnja preiskava še poteka, je za Daily Online povedal policist Mark Spaven: "Razočarani smo nad obnašanjem mladeničev. Gospod je bil vidno prestrašen. Poleg šoka je ob padcu v vodo utrpel udarec v glavo. Odločeni smo, da najdemo odgovorne za to dejanje."

izrael
Novice V Izraelu množica na verskem festivalu najmanj 44 ljudi poteptala do smrti #video