Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
18. 8. 2013,
20.17

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nedelja, 18. 8. 2013, 20.17

8 let

Konec počitnic za Slovence v Egiptu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Slovenski turisti, ki so želeli zadnje poletne dni preživeti v enem od turističnih mest v Egiptu, bodo ostali doma. Potovanje v to državo zaradi nemirov do nadaljnjega namreč ni priporočljivo.

Slovenski turisti so se vrnili iz Egipta, prihodnji poleti v Egipt pa so do nadaljnjega ustavljeni. Slovensko zunanje ministrstvo je namreč zaradi aktualnih dogajanj v Kairu in drugih večjih mestih slovenskim državljanom v petek odsvetovalo vsa nenujna potovanja v Egipt.

Smrt princese Diane, ki je skupaj z dedičem bogatega egiptovskega trgovskega imperija Dodijem Al Fayedom umrla leta 1997 v prometni nesreči v Parizu, še vedno buri duhove. Britanska policija je tako po šestnajstih letih dobila nove informacije glede smrti, ki jih zdaj še preverja. Diana in Al Fayed naj bi sicer po do zdaj znanih podatkih umrla zaradi neprevidne in prehitre vožnje ter vinjenosti voznika, k nesreči pa naj bi pripomogli tudi paparaci, ki so ju zasledovali. Nekateri britanski mediji pa danes pišejo, da naj bi bila v njuno smrt vpletena vojska.

Kupovanje iger ne predstavlja nujno zgolj potratnega zapravljanja denarja, temveč tudi še kako dobičkonosno investicijo, ki vas nekega dne lahko celo reši iz finančne zagate. Seveda pa veljajo podobna pravila kot pri delničarskem trgovanju - težko je z gotovostjo trditi, kateri nakup se bo obrestoval, zato se vseh jajc ne sme hraniti v isti košari.

Težko in nepravično bi bilo našteti vse odlične hokejiste, ki so nosili dres Jesenic skozi zgodovino. Bilo jih je ogromno, ''kurja vas'', kot so jo klicali tekmeci iz slovenske prestolnice, je bila že od začetka prava talilnica hokejskih talentov, ki so skozi leta navduševali zveste navijače, ki so drli v legendarno Podmežaklo, ki je letos doživela temeljito prenovo.

Slovenija je včeraj dobila mis bikini 2013. V intervjuju za Planet Siol.net je nova mis Maja Ražnjevič, sicer študentka prava na Evropski pravni fakulteti v Novi Gorici, povedala, da je sanjala, da bi postala uspešna državna tožilka v tujini.

Ne spreglejte