SiolNET. Novice Slovenija
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Kaj ti pomaga, če imaš prave strešice v imenu in priimku…"

1

termometer

Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Tudi pri najbolj pozitivnih novicah nekateri ne vidijo dlje od "mehkih ć-jev".

ebutaljib (1. 2. 2011 10:08:06) Stjepan Hauser in Luka Šulić - in kateri od njiju je Slovenec?

j.j. (1. 2. 2011 10:20:41) 1. Kaj ti pomaga, če imaš prave strešice v imenu in priimku, če ne znaš razbrati iz kratkega sestavka, kje je nekdo rojen in naredil srednjo šolo.

bracve (1. 2. 2011 11:16:05) ja to je zdej najbol važn ker je slovenc pa ker ne

Pavel Rupar je na sodišču razkril zgodbo o tem, kakšen je bil sestanek, na katerem je poskušal zgladiti spor med Borisom Popovičem in Markom Pogorevcem.

puščica-2 (1. 2. 2011 08:14:45) Nisem sicer natančno razumel, kdo je za koga in kdo proti komu, mi je pa potem, ko sem prebral ta članek, jasno vse o slovenski politiki.

Georges (1. 2. 2011 09:20:08) V vlogi mediatorja? Prišli nso seveda peš in za začetek pivo in jegra, čez kakšno uro so se trepljali po ramah in čez dve objemali. Potem so se odpeljali domov in zjutraj jih je bolela glava, pa so bili spet zlovoljni in sprti. Kaj naj rečem? Zmenite se za sestanek pred narokom na sodniji in če ga sodnik razpiše recimo ob enih, boste lahko s pivom in jegrom začeli ob desetih in ko se boste nehali objemat, zavijte še na sodnijo in hitro podpišite poravnavo, preden spet udari maček in slaba volja.

jest (1. 2. 2011 13:00:55) Teli trije modeli so prerle že vsak zase, kaj šele če se dobijo na medijaciji kjer je zapisnik voden na posebnem nosilcu podatkov. Ker so "boljša" družba ne uporabljajo pisarniškega papirja ampak jegerpapir. Potem so pa tudi rezultati bolj jagerski ( beri: lovski) tako kot njihovo obče dobro delovanje v lastno korist. Kdaj bodo na sodišču spoznali, da vsi lažejo, je pa drugo vprašanje.

Pomurska avtocesta, po kateri promet poteka že od leta 2008, je zaradi neplačila podizvajalcev še vedno brez uporabnega dovoljenja.

logistika (1. 2. 2011 12:09:32) Če pustim ob strani neplačila,... Ni mi jasno, kako lahko promet poteka po cesti brez uporabnega dovoljenja. In če se kaj zgodi, kdo potem odgovarja?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin