Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 12. 2022,
13.29

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Dash 2 Trade RobotEra IMPT Calvaria vlaganje kriptovalute PR članek

Petek, 2. 12. 2022, 13.29

1 leto, 5 mesecev

Štirje najboljši kripto kovanci Metaverse za nakup v 2022

Oglasno sporočilo

V prihodnjih letih se pričakuje povečanje zanimanja za Metaverse, ki predstavlja most med resničnim in virtualnim svetom. 

V tem nadaljevanju obravnavamo najboljše kripto kovance Metaverse, ki jih lahko kupite leta 2022. Predstavili vam bomo tudi, kako lahko izbrane kripto kovance Metaverse kupite pri borznem posredniku, ki ga ureja SEC, v manj kot petih minutah.

Kaj so kripto kovanci Metaverse?

Na splošno bi lahko Metaverse opisali kot nastajajočo tehnologijo, ki omogoča dostop do otipljivih izkušenj iz resničnega sveta v virtualnem svetu.

  • To je lahko nekaj tako preprostega, kot je 3D ponazoritev vašega kraja, kjer se lahko sprehodite in si virtualno ogledate svojo sosesko.
  •  Podobno lahko Metaverse sestavlja tudi virtualni nakupovalni center, ki vam omogoča, da si ogledate blago iz resničnega sveta in opravite nakup - ne da bi zapustili svoj dom.
  • V vsakem primeru je pomembno opozoriti, da Metaverse ni izključno kriptovaluta in tehnologija blockchain.
  • Nasprotno, kot smo že omenili, tudi podjetja z veliko tržno kapitalizacijo, kot je Facebook, vlagajo milijarde dolarjev v Metaverse.

Kljub temu obstaja več kripto kovancev Metaverse, ki so postali zelo priljubljeni, še posebej ob upoštevanju trenutnega padca trga in pri katerih so na voljo nižje vstopne cene.

V ospredju tega so kovanci, kot so Decentraland, Sandbox in Axie Infinity - vsi ponujajo svoj edinstven virtualni igralni svet, ki uporabnikom omogoča raziskovanje, klepet in nakup digitalnih zemljišč, ki jih je mogoče prodati na odprtem trgu.

Za nakup in prodajo izdelkov in storitev Metaverse pa je potreben kripto kovanec platforme. Z naložbo v izvorni kripto kovanec izbranega projekta Metaverse boste imeli finančne koristi, če se vrednost le-tega poveča.

Štirje najboljši kripto kovanci za nakup v 2022

Seznam štirih najboljših kripto kovancev Metaverse, v katere lahko vložite v letu 2022, si oglejte spodaj.

  • Dash 2 Trade –Najboljši kripto kovanec s terminalom za trgovalne signale
  • RobotEra –Nov žeton Metaverse, lansiran novembra
  • IMPT – Najboljša predprodaja kriptovalute, ki zmanjšuje emisije ogljika
  • Calvaria – Kriptovaluta za igranje iger na srečo

1. Dash 2 Trade – kripto kovanec s terminalom za trgovalne signale 

Dash 2 Trade je platforma, ki omogoča popoln dostop do celotnega nabora trgovalnih signalov prek D2T, ki je njihov kripto kovanca. D2T, ki je trenutno na voljo v predprodaji, je v približno treh tednih od začetka prodaje zbral več kot 6 milijonov dolarjev. Trenutno je na voljo za samo 0,0513 USD, cena kripto kovanca D2T pa se bo v devetih krogih predprodaje zvišala na 0,0662 USD.

Kot je razvidno iz poročila Dash 2 Trade, bodo vlagatelji po sprostitvi nadzorne plošče lahko dostopali do ekskluzivnih funkcij trgovanja in signalov z nakupom mesečnih naročnin.

Finixio_17 | Foto:

Med razpoložljivimi funkcijami so tehnični in socialni kazalniki, ki jih platforma uporablja za zagotavljanje trgovalnih signalov.

Dash 2 Trade ponuja signale o morebitnih gibanjih cen z analizo vključenosti kriptovalute v družbene medije in njenih trendov.

Uporabniki lahko do nekaterih od teh funkcij dostopajo z začetnim ali premijskim nivojem, za katera je treba mesečno plačati 400 oziroma 1.000 D2T.

V času pisanja članka se kovanec D2T, ki nima obdobja upravičenosti, v tretji fazi predprodaje trguje po ceni 0,0513 USD.

V deveti in zadnji fazi pa se bo cena kovanca zvišala na 0,0662 USD, kar je 29-odstotno povečanje glede na sedanjo ceno.

Začetek predprodaje

19. oktober

Načini plačila

ETH, USDT, Transak

Blockchain

Ethereum

Najnižji znesek vložka

1,000 D2T

Najvišji znesek vložka

N/A

Obiščite Dash 2 Trade zdaj!

2. RobotEra – nov Metaverse žeton, lansiran novembra

Robotera | Foto: Naslednji najpomembnejši kovanec metaverse je TARO - kriptovaluta v igri za Metaverse, NFT in igralni projekt Play-to-earn (P2E) podjetja RobotEra.

V sistemu TARO bodo uporabniki lahko kupovali različne NFT-je, ustvarjali in raziskovali predmete v virtualnem ekosistemu ter pridobivali dodatne nagrade. Z objavo predprodaje žetona TARO v novembru 2022 imajo zainteresirani vlagatelji priložnost pridobiti žeton po nizki ceni in sicer za 0,02 USD.

Projekt RobotEra ponuja skupni multiverzum prek planeta Taro, virtualnega sveta, v katerem lahko sodelujejo igralci.

Na planetu Taro lahko igralci kupijo različne parcele NFT-jev ter začnejo ustvarjati in graditi različne predmete, pri čemer lahko igralci ustvarjajo in prodajajo NFT-je robotske spremljevalce, gradijo tovarne ter celo pridobivajo surovine.  

Monetizacija temelji na zaračunavanju vstopnine za dogodke, sodelovanju v nalogah in prodaji oglasnega prostora oglaševalcem.

Začetek predprodaje

Zadnje čertletje 2022

Načini plačila

ETH, USDT

Blockchain

Ethereum

Najnižji znesek vložka

1,000 TARO

Najvišji znesek vložka

N/A

 Obiščite RobotEra predprodajo zdaj!

3. IMPT –Kriptovaluta, ki zmanjšuje emisije ogljika

IMPT je nov projekt kriptovalute, ki povezuje stranke in podjetja, ki želijo izvajati trajnostne naložbene prakse, z vlagatelji, ki se potegujejo za nakup projekta in so od začetka delovanja zbrali 13 milijonov dolarjev.

Okolju prijazna kriptovaluta v predprodaji IMPT želi zmanjšati emisije ogljika z razdeljevanjem NFT-jev ogljičnih dobropisov, ki predstavljajo količino emisij CO2, ki jih je treba odstraniti iz ozračja.

Finixio_18 | Foto:

NFT-je je možno kupiti z žetoni IMPT, ki jih je zbralo več kot tisoč podjetij, ki so sodelovala z IMPT-jem. Vsako podjetje nameni del svoje prodajne marže za okolju prijazne namene.

Ko imetniki zberejo določeno količino žetonov IMPT, jih lahko zamenjajo za NFT-je oziroma ogljikove dobropise. S temi NFT-ji lahko trgujejo kot z običajnimi naložbami ali jih uničijo, da bi odstranili emisije, ki jih predstavljajo.

V poročilu IMPT so omenjeni načrti za prihajajočo družbeno platformo, ki bo ocenjevala ogljični rezultat vsakega posameznika in dodeljevala točke tistim, ki bodo uničili svoje NFT-je za ogljikove dobropise in zbirali kovance IMPT.

Od začetka predprodaje je IMPT prodal skoraj 700 milijonov žetonov. V drugem krogu predprodaje je na voljo 22 % žetonov od skupne ponudbe 3 milijard žetonov.

Obiščite IMPT!

4. Calvaria – kriptovaluta za igranje iger na srečo

Finixio_19 | Foto: Medtem ko so priljubljene igre Metaverse, kot sta Axie Infinity in Decentraland, v zadnjem letu izgubile več kot 90 % svoje tržne vrednosti, se je Calvaria pojavila kot nova priljubljena alternativa. Calvaria je kriptovaluta za igranje in zaslužek, ki uporablja žeton RIA, da igralcem ponudi nagrade.

Igralci lahko tekmujejo v načinih igralec proti igralcu, več igralcev in eni igri, kjer je glavni cilj uporabiti posamezne bojne karte za zmago na turnirjih.

Finixio_20 | Foto:

Ta igra s kartami ponuja dostop do NFT-jev, ki so ustvarjeni prek pametnih pogodb ERC-721 - v ekosistemu imenovanih "kartice". Na platformi je mogoče karte za bitke kupiti in nadgraditi z eRIA - kriptovaluto v igri.

eRIA je mogoče pridobiti s stavljenjem žetonov RIA - kar pomaga tudi pri zbiranju dnevnih nagrad v ekosistemu Calvaria. Po porabi kriptovalut na platformi se 10 % sredstev pošlje v stavne protokole, 90 % pa se nameni nagradnim skladom za zmagovalce.

Če želite začeti sodelovati v ekosistemu te igre P2E, lahko zainteresirani bralci investirate v tekočo predprodajo žetonov $RIA. Od skupne ponudbe 1 milijarde žetonov se 30 % (300 milijonov) žetonov RIA dodeljuje v desetih krogih predprodaje.

Projekt je zbral že skoraj 2 milijona dolarjev, vlagatelji pa so navdušeni nad glavno igro Duels of Eternity in pristopom podjetja Calvaria k igri GameFi.

Kupite Calvario še danes!

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd. 

Ne spreglejte