Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 2. 2020,
14.55

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek NetPRO

Četrtek, 27. 2. 2020, 14.55

4 leta, 2 meseca

Pet razlogov, zakaj obiskati NetPRO

Oglasno sporočilo
6. NetPRO konferenca

Kljub vse bolj priljubljenim in uveljavljenim digitalnim platformam je v poslovnem svetu še vedno najpomembnejši osebni stik. Najpristnejši poslovni odnosi in dolgoročni posli se sklepajo v živo. Mreženjski dogodki so kot nalašč za navezovanje stikov in iskanje novih poslovnih partnerjev. S širjenjem mreže poznanstev boste povečali tudi kredibilnost svojega posla. Preverite pet razlogov, zakaj obiskati mreženjsko konferenco NetPRO.

Zakaj obiskati konferenco NetPRO?

  1. Na enem mestu bo zbranih več kot 150 direktorjev ter odločevalcev malih in srednje velikih slovenskih podjetij.
  2. Organizirano bo poslovno mreženje, kjer se bodo lahko udeleženci predstavili svojim potencialnim strankam in pridobili njihove kontakte.
  3. Udeležence čaka pester program predavanj in okroglih miz na temo aktualnih in prihajajočih poslovnih trendov s primeri dobrih podjetniških praks.
  4. Na voljo bodo vozlišča B2B in B2C za predstavitev produktov in storitev ter srečanja ena na ena.
  5. NetPRO je največja poslovna in networking konferenca za SME-podjetja v Sloveniji.
Vabljeni na 6. NetPRO konferenco, ki bo 3. aprila 2020 v Hotelu Lev v Ljubljani.

Konferenca bo postregla z odličnimi govorci, ki bodo z udeleženci delili nasvete in izkušnje s področja prodaje in marketinga, upravljanja kadrov, učinkovitih tehnik vodenja, strateškega menedžmenta, upravljanja in menedžeriranja tima ter druge nasvete s področja poslovnih in podjetniških praks.

Iztok Vodičar, direktor in solastnik Lupit Pole d.o.o. | Foto: Jan Lukanović Iztok Vodičar, direktor in solastnik Lupit Pole d.o.o. Foto: Jan Lukanović Z nami bodo med drugimi tudi:

  • prof. dr. Sandra Penger, redna profesorica z Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani, ki bo odgovorila na vprašanja, kakšni vodje so najuspešnejši in kako s pravim pristopom vodenja vplivati na delovno učinkovitost zaposlenih,
  • Iztok Vodičar, direktor in solastnik Lupit Pole d.o.o., ki bo predstavil zgodbo o uspehu – kako je majhnemu podjetju iz Slovenije uspel preboj na tuje trge in celo v spalnico hollywoodske zvezde Jennifer Lopez,
  • Domen Rozman, idejni vodja akrobatske skupine Dunkin Devils, ki bo predaval o pomembnosti uigrane ekipe in tem, kako pomembno je za tim, da se vsak njegov član zaveda, kaj so njegove zadolžitve in odgovornosti ter v skladu s tem tudi sodeluje s preostalimi člani ekipe (primer iz skupine Dunking Devils lahko prenesemo tudi v poslovni svet),
  • dr. Nana Šumrada Slavnič, LLM, vodja pravne službe pri Ekipa2 d.o.o. in Outfit7, ki bo na podlagi svojih izkušenj predstavila razumevanje vlog in vrednosti vsake posamezne dejavnosti v podjetju. Prisotne udeležence bo povabila k razpravi, kako lahko tudi podporne dejavnosti v podjetjih pripomorejo k dodajanju vrednosti glavni oziroma t. i. "core" dejavnosti.
Triki in nasveti za učinkovitejše mreženje

Z dobro načrtovanim poslovnim mreženjem lahko na poslovnem dogodku srečate nove poslovne partnerje. Organizator bo na konferenci NetPRO organiziral hitro poslovno mreženje, kjer bodo imeli udeleženci priložnost, da se predstavijo čim več morebitnim strankam in pridobijo njihove kontaktne podatke.

Pet koristnih napotkov za uspešnejše mreženje:

1. Dovolite si spoznati novo osebo – v množici izberite nekoga, ki nima partnerja za pogovor.
2. Vaš cilj naj bo najti skupno točko s sogovornikom – ne prodajajte.
3. Zastavljajte vprašanja.
4. Pozorno poslušajte sogovornika.
5. Po srečanju ohranite stike – osebi, ki ste jo spoznali na konferenci, pošljite sporočilo.

Ne zamudite enkratne priložnosti in si rezervirajte 3. april za poslovno mreženje na konferenci NetPRO v Hotelu Lev v Ljubljani.

Naročnik oglasa je TSmedia d. o. o. 

 

Ne spreglejte