Srdjan Cvjetović

Sreda,
4. 9. 2024,
11.45

Osveženo pred

2 dneva, 22 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

Natisni članek

Google pametna ura pametni telefon Telekom Slovenije Telemach digisvet

Sreda, 4. 9. 2024, 11.45

2 dneva, 22 ur

Novost v Telemachovi ponudbi

Kateri telefoni so ekskluzivno na voljo pri slovenskih operaterjih?

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,06
Simon Slonjšak, Telemach | Nove naprave Telemachove blagovne znamke je predstavil direktor produktnega managementa Simon Slonjšak. | Foto Srdjan Cvjetović

Nove naprave Telemachove blagovne znamke je predstavil direktor produktnega managementa Simon Slonjšak.

Foto: Srdjan Cvjetović

Telemach Slovenija bo, enako kot preostali operaterji skupine United Group v drugih državah, svojo prodajno ponudbo okrepil s pametnim telefonom, slušalkami in otroško uro lastne blagovne znamke. Njihova novost prihaja kmalu za tem, ko je Telekom Slovenije kot edini slovenski telekomunikacijski operater začel prodajati Googlove pametne telefone Pixel 9 in ure Pixel Watch 3 (slušalke še pridejo), s čimer so te Googlove naprave prvič uradno prišle v Slovenijo.

Pametni telefon Telemach 5G Pro je drugi pametni telefon njihove lastne znamke in se od lanskega premiernega predhodnika razlikuje po širšem obsegu funkcij in večji zmogljivosti. po neuradnih navedbah pa oba proizvaja kitajski proizvajalec ZTE.

Novi pametni telefon spremljajo še slušalke in otroška ura, s čimer so razširili ekosistem naprav lastne blagovne znamke. Poudarjajo zlasti možnost videoklicev in natančnega določanja položaja na otroški uri.

Letošnje pametne in nosljive naprave Telemachove blagovne znamke | Foto: Srdjan Cvjetović Letošnje pametne in nosljive naprave Telemachove blagovne znamke Foto: Srdjan Cvjetović

Pri Telekomu Slovenije ekskluzivno Googlove komunikacijske naprave

S poudarkom na celovitem ekosistemu povezanih naprav je v drugi polovici avgusta Telekom Slovenije kot edini slovenski telekomunikacijski operater začel prodajati letošnje Googlove pametne telefone, pametne ure in slušalke.

Skupaj s prodajalcem Big Bang, ki skrbi za maloprodajo, je tako Telekom Slovenije zagotovil, da so te naprave zdaj (končno) tudi uradno naprodaj v Sloveniji.

Več o tem:

Google Pixel 9 Pro
Novice Googlove mobilne in nosljive naprave Pixel (končno) našle Slovenijo
Google Pixel 9 in Google Pixel 9 PRO XL 240814
Novice Google Pixel 9 Pro XL: inteligenca Googlovega mobilnega silaka