Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
12. 5. 2013,
17.53

Osveženo pred

8 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 12. 5. 2013, 17.53

8 let, 6 mesecev

V Zgornjih Pirničah našli dve trupli, eno osebo odpeljali v bolnišnico

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
V Zgornjih Pirničah v Občini Medvode so nekaj pred 16. uro našli dve mrtvi osebi, eno osebo pa so odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, so potrdili na Policijski upravi Ljubljana.

Pojasnili so, da okoliščine kažejo, da je šlo po vsej verjetnosti za zastrupitev s prepovedano drogo v kombinaciji z zdravili.

Z ljubljanske policijske uprave so sporočili, da so osebe našli v stanovanjski hiši. Na kraju dogodka sta po njihovih informacijah umrla 37-letnica iz Trbovelj in 34-letnik iz okolice Grosuplja, v ljubljanski klinični center pa so odpeljali 34-letnega Ljubljančana.

Meritve pokazale manjšo vsebnost ogljikovega monoksida Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so sicer sprva zapisali, da naj bi šlo za zastrupitev z ogljikovim monoksidom. Na kraju dogodka so bili namreč tudi gasilci, ki so izmerili vsebnost ogljikovega monoksida, so povedali na policiji in dodali, da so meritve pokazale manjšo vsebnost.

S policije so sporočili še, da ogled kraja dogodka še poteka, zato bo več informacij o vzroku in okoliščinah smrti omenjenih oseb znanih v prihodnjih dneh.

Ne spreglejte