SiolNET. Novice Črna kronika
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

18-letni Hrvatici samomor napovedali na Facebooku (foto)

3

termometer

Hrvaško mesto Varaždin pretresa dvojni samomor. 18-letni dijakinji sta pred dejanjem poslovilni pismi objavili tudi na socialnem omrežju Facebook.

Kanuist je trupli nesrečnih najstnic v jutranjih urah odkril v starem toku reke Drave.

"Ne vem kako bom odslej lahko spal" "Šokiran sem, ne vem kako bom odslej lahko spal. Bil sem na rednem treningu s kanujem, ko sem v reki zagledal prvo truplo. Takoj zatem sem poklical policijo ter jo počakal ob truplu. Ko so slednjega izvlekli iz vode sem odveslal naprej in že po kakšnih 30 metrih naletel na drugo dekle. Ko sem se znova vrnil po policiste, so bili šokirani," se je izpovedal pretreseni kanuist.

Nazadnje so ju videli na maturantski proslavi Dekleti naj bi po poročanju hrvaških medijev v torek zvečer na spletnem portalu Facebook objavili tudi poslovilni pismi. Vrstniki so najstnici nazadnje videli v torek zvečer, ko sta se po skupni maturantski proslavi v centru mesta skupaj odpravili kupit pijačo ter se sami odpravili proti reki.

V smrt zaradi nesrečne ljubezni? Prava panika naj bi med sošolci zavladala zjutraj, ko so na omenjeni strani odkrili njuna pisma. Po odkritju trupel so med dijaki zaokrožile številne zgodbe o vzrokih za tragedijo. Tako naj bi ena izmed deklet samomor storila zaradi nekega fanta, njena prijateljica pa naj bi si življenje vzela iz solidarnosti.

Pretreseno celotno mesto Tragični dogodek je pretresel celoten Varaždin. Resnica o povodu za dvojni samomor najverjetnje ne bo nikoli popolnoma znana, so pa glede na zadnje objave na Facebooku številni prepričani, da sta dekleti smrt vsekakor načrtovali.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin