Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 1. 2020,
15.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Vrt Vrt okolica dom

Torek, 7. 1. 2020, 15.00

2 meseca, 1 teden

Vrtna garnitura in kakovostno vrtno pohištvo iz različnih materialov

Oglasno sporočilo

Če tudi vi že razmišljate o topli pomladi in uživanju na svežem zraku si preberite prispevek, kjer boste našli vse informacije o vrtnem pohištvu.

Vsi.si | Foto:

Velika prednost vrtnega pohištva je v tem, da lahko izbirate med različnimi teksturami, materiali, slogi in barvami, ki jih lahko prilagodite svojim željam in potrebam. Vrtna garnitura je prav tako na voljo v različnih oblikah, velikostih in modelih. Tako lahko ustvarite edinstveno zasnovo z izborom posameznih detajlov in elementov. Pri nakupu je hkrati pomembno, da je vrtno pohištvo izdelano iz kakovostnih in trpežnih materialov, da vam bo služilo še vrsto let. Prav tako je pomembno, da je zunanje pohištvene elemente enostavno čistiti in vzdrževati.

V nadaljevanju predstavljamo prednosti in značilnosti različnih materialov, kot so vrtne garniture iz ratana, lesene vrtne garniture ter vrtno pohištvo iz aluminija, kovine in PVC materialov. Pri tem lahko v specializirani spletni trgovini stolice.si naročite vrtno garnituro z vsemi pripadajočimi elementi v kompletu ali pa z nakupom posameznih stolov in miz kombinirate različne sloge in barve. Mize so na voljo v različnih dimenzijah, stoli pa so lahko zložljivi ali pa s fiksnim hrbtnim položajem.

Vrtno pohištvo iz trpežnega aluminija

Vrtne garniture so lahko v celoti izdelane iz aluminija ali pa imajo posamezni elementi aluminijaste okvirje, ki zagotavljajo trdno konstrukcijo v kombinaciji z drugimi materiali, kot je ratan ali les. Vrtna garnitura iz aluminija je zelo lahka, a izjemno trpežna. To pohištvu daje trdno in stabilno konstrukcijo, pri tem pa je mogoče stole in mize enostavno pobrati, premakniti in preurediti postavitev. Velika prednost vrtnega pohištva iz aluminija je tudi v tem, da aluminij ne rjavi, saj ta kovina učinkovito prenaša izpostavljenost različnim vremenskim razmeram. Ta material za teraso je zato idealna izbira za domove na območjih, ki so izpostavljena padavinam in vlagi. Poleg tega vrtna garnitura iz aluminija potrebuje le minimalno vzdrževanje, pri čemer zadostuje le rahlo izpiranje z vrtno cevjo ali čiščenje z blagim milom in vodo. V specializirani spletni trgovini stolice.si lahko najdete kakovostno, udobno in elegantno aluminijasto vrtno pohištvo v različnih slogih, barvah in z različnimi teksturiranimi površinami.

Razgibane in elegantne vrtne garniture iz ratana

Vrtne garniture iz ratana so zelo razgibane in hkrati elegantne, zato ustrezajo vsem estetskim lastnostim, ki jih iščete, da bi dopolnili ali okrasili zunanji prostor, teraso ali vrt. Ratan daje pohištvu rustikalen in naraven videz. Naravni ratan s pletenimi vlakni, ki v določenih značilnostih spominjajo na bambus, se za izdelovanje pohištva uporablja že vrsto let, saj je to zelo trpežen naravni material, z dolgo življenjsko dobo in potrebuje le malo vzdrževanja. Vrtne garniture iz ratana so lahko izdelane iz naravnih ali sintetičnih oziroma umetnih pletenih vlaken, pri čemer so slednje bolj trpežne, saj ne absorbirajo toliko vode. Prednost vrtne garniture iz ratana je v tem, da so zunanji pohištveni elementi na voljo v različnih oblikah in dimenzijah, saj je ratan zelo lahek, prilagodljiv in upogljiv material. V spletni trgovini stolice.si so vrtne garniture iz ratana na voljo v kompletu z enosedi, dvosedom in klubsko mizico. Moderno zunanje pohištvo je izdelano iz aluminijastega ogrodja, ki je prepleteno s kakovostnim umetnim ratanom.

Trajnostne lesene vrtne garniture

Vrtna garnitura iz kakovostnega lesa ustvarja pridih domačnosti na zunanji terasi, saj les nudi popolno ravnovesje med trajnostjo, udobjem in estetsko dovršenostjo. Ker je les prilagodljiv in izjemno vsestranski material v oblikovanju, je leseno vrtno pohištvo idealno za kombiniranje z različnimi slogovnimi ureditvami. Videz terase lahko osvežite z vrtno garnituro iz lesa v različnih barvah, kot je črna, temen oreh in bela barva ali pa naravna barva lesa. V spletni trgovini stolice.si so na voljo vrtne mize in stoli iz akacijevega lesa v različnih barvah, s katerimi lahko ustvarite želene sloge. Posebej funkcionalne pa so lahke mize iz bukovega lesa, ki so zaščitene z lakom in jih lahko po uporabi enostavno zložite in pospravite. Lesene vrtne garniture pa so izdelane tudi iz najbolj kakovostnega tikovega lesa razreda A. Pri tem imajo masivne mize vgrajeno aluminijasto podnožje za dodatno stabilnost, mizne plošče pa krasi kakovostno obdelan tikov les v različnih barvnih glazurah.

Vsi.si | Foto:

Vrtna miza in stoli iz kovine in PVC materialov

Cenovno ugodno vrtno pohištvo iz PVC materialov je na voljo v široki paleti barv in barvnih odtenkov, zato lahko med različnimi modeli poiščete tisti odtenek, ki si ga želite. Vrtna garnitura iz PVC materialov je izjemno lahka, zato lahko pohištvene elemente enostavno in brez večjih naporov premikate, preurejate in pospravljate. Poleg tega pa PVC materiali ne zahtevajo posebnega vzdrževanja, saj je to trpežen material, ki ne rjavi. Veliko mero elegance in prestiža pa dajejo vrtne mize in stoli, ki so izdelani iz močne kovinske konstrukcije. Kovinsko vrtno pohištvo je prašno lakirano, pri čemer nudi zaščitna plast optimalno zaščito pred vplivi močnega sonca, poškodbami in praskami. Velika prednost kovinske vrtne garniture je v njeni trdnosti in moči, zato posamezni pohištveni elementi zdržijo v vseh vremenskih razmerah in imajo veliko nosilnost. Vrtno garnituro v široki ponudbi različnih modelov si lahko ogledate in naročite v spletni trgovini stolice.si, ki nudi najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Vsi.si | Foto:


Naročnik oglasne vsebine je VSI.SI D.O.O.

Ne spreglejte