SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Ste obsojeni na debelost? Ne, če ...

Oglasno sporočilo

... se nehate mučiti z dietami in telovadbo. To nima smisla. V nekem trenutku boste imeli dovolj razmišljanja o vsaki drobtini in prisile v sklece. Pa vendar lahko v 21 dneh izgubite 16 kilogramov.

slim_02
KAKO TO DOSEČI?

Nehajte razmišljati o gibanju in šteti kalorije. To je preteklost. Zdaj lahko z avtoketogeno formulo preprosto kurite maščobe, ne da bi utrudili sebe in svoje telo. Kot ve vsak prehranski strokovnjak in trener, je pomanjkanje motivacije najslabša, zato tudi oni uporabljajo to formulo.

NA ČEM TEMELJI?

Delovanje temelji na shemi, podobni ketogenski dieti. Torej hitro izgorevanje maščob in pretvorba v energijo. Uporabniki te formule zato trdijo, da lahko premikajo gore. Razlika? Ostanejo vam ogljikovi hidrati: kruh, testenine, riž, pica in celo piškoti.

slim_04

EKSPRESNO HUJŠANJE

Avtoketogena formula deluje radikalno. Že ob prvi uporabi pride do maščobe, tudi globoko skrite. Vsako celico udari kot kladivo. Razdeli jo na energijske atome. Proces hujšanja je tako hiter, da imate po 21 dneh 16 kilogramov manj. Rekorderji so v 42 dneh izgubili celo 35 kilogramov.

KOMU JE NAMENJENA?

Formula je namenjena vsem, ki so siti svoje postave. Ni pomembno, ali gre za posledico pomanjkanja gibanja, bolezni ali zdravil. "Šlaufi" maščobe, težko dihanje, težave s sklepi, vse večja oblačila. Zakaj je to potrebno? Spremenite to v veselje vitkega, postavnega telesa.

slim_03

KAKO UPORABITI FORMULO?

Preprosto, saj ste upravičeni do sofinanciranja. Kliknite na spodnjo povezavo:

 Naročnik oglasnega sporočila je Global Group Ltd.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin