Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 4. 2014,
14.26

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sardinija

Četrtek, 24. 4. 2014, 14.26

6 let, 6 mesecev

6. dan: Sodeluj in odpotuj na sončno Sardinijo!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nagradna igra je zaključena.

Ponudba vključuje:

5x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi 5x polpenzion za 2 osebi (samopostrežni zajtrk in večerja v jedilnici s pogledom na morje) 1 brisača po osebi (v času bivanja) Brezplačen Wi-Fi Brezplačno parkirišče Kupon je unovčljiv od 19. 4. 2014 do 23. 5. 2014 in od 27. 9. 2014 do 24. 10. 2014

Vrednost nagrade: 800 evrov

V Oristanu, na zahodni obali Sardinije, boste našli mesto, kjer je stolp simbol gostoljubnosti. Tukaj se nahaja Torre Hotel (beseda torre v italijanščini pomeni stolp), na divji in očarljivi obali Costa Verde: kjer se bele obale zlijejo s kristalno čistim morjem, obkrožene s sredozemskim zelenjem in naravnimi peščenimi sipinami.

Čudovito in neponovljivo okolje, ki enkratno povezuje toplino in profesionalno gostoljubje. Mešanica tipične sardinijske radodarnosti in visokega standarda storitev, ki jih ponuja hotel: natančnost, diskretnost in želja zagotoviti le najbolje, kar ponuja otok.

Dobro organizirano letovišče ponuja številne kotičke za sproščujoče in poživljajoče počitnice, ki bodo hkrati zanimive in prijetne. Restavracija ponuja tipične regionalne jedi s preprostim a močnim okusom, pri čemer uporabljajo lokalne proizvode.

Svetle in tople sobe hotela Torre bodo vaše zavetje in mesto, kjer se boste lahko odpočili po dnevih ekskurzij, dobre kuhinje in zabave. Opremljene v preprostem slogu in hkrati neizmerno prijetne omogočajo, da se boste v njih počutili kot doma … Hotel ureja tudi dnevne ekskurzije, ponuja možnost najema avtomobila in še veliko več.

Oristano, glavno mesto istoimenske sardinijske province, ponuja številne znamenitosti in turistične ogledne točke, med katerimi sta najbolj znani katedrala Sante Marie Assunta, ki je bila postavljena v 13. stoletju in kasneje prenovljena v baročnem slogu v 18. stoletju, in pa cerkev Svetega Francesca.

Več o nagradni destinaciji najdete tukaj.

Vsi nagrajenci bodo organizatorju povrnili del stroškov nagrade v višini akontacij dohodnine, ki jo morajo, v skladu z drugim odstavkom 126. člena ZDoh-2 in prvim odstavkom 58. in 59. člena Zakona o davčnem postopku – ZdavP-2, za nagrajence/davčne zavezance, poravnati podeljevalec nagrade/izplačevalec dohodka.

Ne spreglejte