SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Pustite ga (Let Him Go)

Pustite ga | Let Him Go © 2020 Universal Studios. All Rights Reserved. | Foto:
Let Him Go © 2020 Universal Studios. All Rights Reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Oskarjevec Kevin Costner in nominiranka za oskarja Diane Lane v brutalnem trilerju o upokojenem šerifu in njegovi ženi, ki poskušata rešiti svojega vnuka iz krempljev nevarne kriminalne družine.

ZDA │ 2020 │ 109 min. │ Kriminalni dramatični triler

R: Thomas Bezucha I: Diane Lane, Kevin Costner, Kayli Carter, Lesley Manville

IMDb: 6,7/10 │ Rotten Tomatoes: 84 % │ Uporabniki Googla: 73 %

Upokojeni šerif George in njegova žena Margaret živita mirno življenje, dokler ga ne pretrese tragična smrt njunega sina Jamesa.

Ko Jamesova vdova in njen novi nasilni partner odideta z njunim vnukom, se George in Margaret spopadeta z razvpito kriminalno družino, da bi ga pripeljala domov.

1 / 12
2 / 12
3 / 12
4 / 12
5 / 12
6 / 12
7 / 12
8 / 12
9 / 12
10 / 12
11 / 12
12 / 12

"Film Pustite ga ne zapravlja časa, da bi vas potegnil v čustven prijem, ki je tako prepričljiv, da ne morete verjeti, kaj se dogaja, ko se zgodba v pandemiji nasilja premika od enega šokantnega prizora do drugega." Rex Reed, Observer


"Spremljanje Diane Lane in Kevina Costnerja, povezanih kot par, ki je odločen, da bo dobil svojega vnuka nazaj, so čista filmska nebesa." Richard Roeper, Chicago Sun-Times


"Film Pustite ga je hitro razvedrilo – klavstrofobično in tesnobno v prikazu nemogoče, frustrirajoče situacije in zadovoljujoče v ekstremnem vrhuncu." Richard Lawson, Vanity Fair


Napovednik filma Pustite ga:

Zanimivosti:

  • Režiser in scenarist filma Thomas Bezucha je scenarij priredil po leta 2013 izdanem istoimenskem romanu ameriškega avtorja Larryja Watsona.
  • Pustite ga | Foto: Zgodba Watsonovega romana je umeščena v leto 1951, njegova osrednja lika pa živita v Severni Dakoti in potujeta v Montano, medtem ko je zgodba filma umeščena v leto 1963, osrednji zakonski par pa živi v Montani in potuje v Severno Dakoto.
  • To je drugi skupni projekt Diane Lane (Nezvesta) in oskarjevca Kevina Costnerja (Pleše z volkovi) in obakrat sta igrala zakonca.
    Pustite ga | Foto: Pred tem sta v filmu Jekleni mož (2013) upodobila Martho in Jonathana Kenta – zemeljska starša Clarka Kenta (Henry Cavill).
  • Film bi moral prispeti v kinematografe že avgusta 2020, vendar so zaradi pandemije bolezni covid-19 premiero filma prestavili na november 2020.
TV-priporočila: Zgodbe, ki jih pripoveduje morje Trendi Zgodbe, ki jih pripoveduje morje
 Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

V videoteki DKino si oglejte tudi:

Arizona Trendi Arizona Malenkosti Trendi Malenkosti (The Little Things) Narod morilcev Trendi Narod morilcev (Assassination Nation)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin