Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 5. 2018,
8.41

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Anna Kendrick Rebel Wilson komedija film

Ponedeljek, 7. 5. 2018, 8.41

4 leta, 6 mesecev

Že v videoteki DKino!

Prava nota 3 (Pitch Perfect 3)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
Prava nota 3 (Pitch Perfect 3)

Članice zdaj že razpadle ženske pevske skupine še zadnjič združijo moči in se odpravijo na tekmovanje v Evropo, kjer se pomerijo z najzahtevnejšimi nasprotnicami do zdaj.

ZDA/2017/89 min.
Režija: Trish Sie
Igrajo: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Hailee Steinfeld, Anna Camp, Elizabeth Banks
Žanr: Glasbena komedija
Ocena IMDb: 5,9/10│ Rotten Tomatoes: 31 % │ Uporabniki Googla: 91 %

Po zmagi na svetovnem prvenstvu in uspešno končanim kolidžem članice a capella skupine Bardenske Belle v iskanju novih izzivov spoznajo, da je s petjem težko zaslužiti za dostojno življenje.

Ko se jim ponudi priložnost za ponoven skupen nastop, se odpravijo v Evropo na koncert v podporo vojakom, tam pa ugotovijo, da se bodo težko kosale s skupinami, ki poleg glasov uporabljajo tudi glasbila.



"Film Prava nota 3 je tako lahkoten, da je skoraj breztežen, toda uspe mu dostaviti ravno dovolj od obljubljenega." Katie Walsh, Tribune News Service


"Film je popoln užitek, zahvaljujoč njegovi preizkušeni formuli, ki jo sestavljajo pametni aranžmaji, suh humor in odlična izbira igralcev." Johnny Oleksinski, New York Post


Prava nota 3 (Pitch Perfect 3) | Foto:


Zanimivosti:

• Film je v svetovnih kinematografih zaslužil skoraj 184 milijonov ameriških dolarjev. Med glasbenimi komedijami je več zaslužil samo njegov predhodnik – Prava nota 2 (2015).

• Studio Universal Pictures je snemanje tretjega dela Prave note najavil natančno en mesec po tem, ko je drugi del prispel v kinematografe – 15. junija 2015.

• To je že četrti skupni projekt Anne Kendrick, Rebel Wilson in Elizabeth Banks. Te so bile soigralke tudi v prvem in drugem delu Prave note (oba filma si lahko ogledate v videoteki DKino) ter v komediji Kaj pričakovati, ko pričakuješ (2012).

• Nekaj časa se je govorilo, da bo Elizabeth Banks film tudi režirala, a se je igralka temu opravilu na koncu odpovedala.

• Na zabavi ob koncu snemanja filma so obiskovalcem pokazali prizor, v katerem Bardenske Belle v bazenu nastopajo kot sinhrone plavalke.


V videoteki DKino si oglejte tudi:


Napovednik filma Prava nota 3:

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije prek optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD-ready TV-sprejemnik. Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

Ne spreglejte