SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
 • Messenger
 • Messenger
Že v videoteki DKino!

Mitchllovi proti robotom (The Mitchells vs. the Machines)

Mitchellovi proti robotom | The Mitchells vs. the Machines © 2021 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved. | Foto:
The Mitchells vs. the Machines © 2021 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Zabavna in izjemno hvaljena animirana komična pustolovščina o disfunkcionalni družini, ki postane zadnje upanje za človeštvo, saj mora rešiti planet pred globalno vstajo robotov. V videoteki DKino si lahko ogledate obe različici filma – sinhronizirano in podnaslovljeno.

ZDA │ 2021 │ 105 min. │ Animirana komična pustolovščina

R: Mike Rianda, Jeff Rowe G: Danny McBride, Maya Rudolph, Olivia Colman, John Legend

IMDb: 7,7/10 │ Rotten Tomatoes: 98 % │ Uporabniki Googla: 73 %

Ko nadarjeno Katie Mitchell sprejmejo na filmsko akademijo, njen ponosni oče Rick vztraja, da jo odpelje na kolidž, na izletu pa se jima pridružita še Katiejina mati Linda in njen mlajši brat Aaron.

Toda zadnji skupen družinski izlet se sprevrže v kaos, ko po svetu zavladajo pametne elektronske naprave. Disfunkcionalna družina Mitchell tako postane zadnje upanje za rešitev človeštva …

1 / 20
2 / 20
3 / 20
4 / 20
5 / 20
6 / 20
7 / 20
8 / 20
9 / 20
10 / 20
11 / 20
12 / 20
13 / 20
14 / 20
15 / 20
16 / 20
17 / 20
18 / 20
19 / 20
20 / 20

"To je tiste vrste film, ki si ga takoj želite ogledati znova in znova." Esther Zuckerman, Thrillist


"Subverzivna radost, ki bi morala ugajati tako odraslim iz generacije Y kot tudi njihovim tehnološko podkovanim otrokom." Peter Debruge, Variety


"Bistroumno, smešno in samozavedno." Clarisse Loughrey, Independent


"Če odstranite nazobčane satirične robove, vam bo še vedno ostala presenetljivo očarljiva zgodba o disfunkcionalni družini, ki se uči, kako se znova povezati." David Fear, Rolling Stone


Napovednik filma Mitchllovi proti robotom:

Zanimivosti:

 • Film bi moral pod naslovom Connected (Povezani) prispeti v ameriške kinematografe že leta 2020, vendar so ameriško premiero filma zaradi pandemije covid-19 prestavili na 23. april 2021, še prej pa so ga preimenovali v Mitchllovi proti robotom (The Mitchells vs. the Machines).
  Mitchellovi proti robotom | Foto:
  Ta naslov je bil že od samega začetka ljubši tudi režiserjema filma Miku Riandi in Jeffu Rowu.
 • Po prvotnih načrtih bi moral psu Monchiju glas posoditi profesionalni glasovni igralec, a je s presenetljivo potezo vlogo dobil internetni zvezdnik in resnični pes – mops Doug.
 • Mitchellovi proti robotom | Foto: Glavna junakinja filma Katie (glas ji je posodila Abbi Jacobson) v ozadju svojega videa za prijavo na fakulteto uporabi maketo "gore Rushmore režiserskih idolov".

  Na njej so upodobljeni Greta Gerwig (Lady Bird, Čas deklištva), Céline Sciamma (Pobalinka, Banda punc, Portret mladenke v ognju), Lynne Ramsay (Podganar, Pogovoriti se morava o Kevinu) in Hal Ashby (Harold in Maude, Šampon, Vojakova vrnitev).
 • Mitchellovi proti robotom | Foto: Aaronu Mitchllu in nekaterim manjšim likom je glas posodil sorežiser filma Mike Rianda.
 • Jimu in Hailey Posey, sosedoma družine Mitchell, sta glasova posodila resnična zakonca – pevec John Legend in manekenka Chrissy Teigen.
 • Ponudnik pretočnih vsebin Netflix je julija 2021 poročal, da je film postal njihovo najbolj gledano animirano delo.
  Mitchellovi proti robotom | Foto:
  Film si je v prvih 28 dneh namreč ogledalo kar 53 milijonov gospodinjstev.
 • Mike Rianda je v intervjuju za podjetje Fandango – to se ukvarja s prodajo kinematografskih vstopnic in je večinski lastnik hčerinskega podjetja Rotten Tomatoes – namignil, da že ima zamisel za nadaljevanje in "idejo, nad katero so nekateri ljudje navdušeni".
Filmi o kršitvah človekovih pravic Trendi Filmi, ki odpirajo oči

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na NEO.

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Tačke na patrulji: Film Trendi Tačke na patrulji: Film (Paw Patrol: The Movie) Peter Zajec 2 Trendi Peter Zajec 2 (Peter Rabbit 2: The Runaway) Space Jam: nova zapuščina Trendi Space Jam: nova zapuščina (Space Jam: A New Legacy)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin