SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Iskanje (Searching)

0,06

termometer

Iskanje
Searching © 2018 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Napet triler o očetu, ki išče izginulo hčer, je film, ki vas bo prikoval na sedeže in ob katerem se boste spraševali, koliko v resnici poznate svoje bližnje in kakšne digitalne sledi puščate za seboj.

ZDA, Rusija│ 2018 │ 98 min. │ Misteriozni triler

R: Aneesh Chaganty│ I: John Cho, Debra Messing, Joseph Lee, Michelle La

Ocena IMDb: 7,7/10 │ Rotten Tomatoes: 92 % │ Uporabniki Googla: 93 %

Ko se Davidova 16-letna hči Kim po skupinskem učenju ne vrne domov in se za njo izgubijo vse sledi, policija sproži preiskavo pod vodstvom inšpektorice Rosemary Vick. Ker ta po 37 urah še vedno tava v temi, David sklene poiskati sledi v hčerinem prenosniku.

Uspeh Trendi Na HBO ne zamudite težko pričakovane serije Uspeh #video #foto

David bo moral slediti hčerinim digitalnim stopinjam, preden Kim za vedno izgine. Ob razkrivanju pretresljivih podatkov odkrije, da hčerke sploh ne pozna, in izve, da se je pred izginotjem zapletla v mrežo skrivnosti in niz nepojasnjenih okoliščin.

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

"Režiser Aneesh Chaganty je zgradil visokonapetostni triler, predstavljen prek pametnih telefonov, zaslonov prenosnih računalnikov, oken brskalnikov in nadzornih posnetkov. Film je tehnično čudo z utripajočim srcem, kar naredi vso spremembo." Peter Travers, Rolling Stone

Top filmi leta 2018, ki si jih že lahko ogledate doma Trendi Top 50 filmov leta 2018, ki si jih že lahko ogledate doma #video #foto

"To je morda prvi film, ki ga je spisal in režiral Aneesh Chaganty, 27-letni domačin Obalnega okrožja in nekdanji uslužbenec Googla, a je zapletenost njegovega vizualnega oblikovanja dopolnjena s talentom za ustvarjanje staromodne filmske napetosti." Justin Chang, Los Angeles Times

Napovednik filma Iskanje:

Zanimivosti:

  • Iskanje je scenaristični in režiserski prvenec nekdanjega Googlovega uslužbenca Aneesha Chagantyja.
  • V filmu uporabljajo obstoječe računalniške operacijske sisteme, programe in večino spletnih strani pa so ustvarjalci ustvarili na novo in jih animirali na računalniških zaslonih.
  • Iskanje Čeprav so film posneli v samo 13 dneh, je celotna produkcija zaradi priprav, montiranja in animacij trajala kar dve leti.
  • Glavni junak David Kim (John Cho iz franšize Harold in Kumar) je zaposlen pri podjetju AppEnsure. To podjetje je resnično, ustanovitelj in direktor je režiserjev oče Sri Chaganty, režiserjeva mati Subha Chaganty pa je tam zaposlena kot direktorica čezmorskih poslovanj.
  • Za nemško, špansko, francosko, rusko in portugalsko različico filma je bil vsak televizijski, telefonski in računalniški zaslon poustvarjen v dotičnem jeziku in v enakem zaporedju tipkanja.
  • Skozi cel film se pojavljajo novičarski članki, ki namigujejo na to, da istočasno poteka invazija nezemljanov.
TV-priporočila: Jim Carey Trendi "Gumijasti" obraz z resno igralsko žilico

V videoteki DKino si oglejte tudi:

Milo za drago Trendi Milo za drago (A Simple Favor) Nadgradnja Trendi Nadgradnja (Upgrade) Neprisebna Trendi Neprisebna (Unsane)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin