SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Na HBO ne zamudite težko pričakovane serije Uspeh #video #foto

0,18

termometer

Uspeh
Foto: HBO

Vseh šest delov serije Uspeh v režiji oskarjevca Danisa Tanovića bo na HBO On Demand in HBO GO na voljo od nedelje, 6. 1., prvo epizodo prve izvirne serije v produkciji HBO Europe v naši regiji pa bodo na programu HBO predvajali še isti dan ob 20. uri.

Danis Tanović Trendi Danis Tanović: Na Hollywood gledam kot na igračko #intervju

Uspeh je večplastna drama, ki se osredotoča na močne like. V njej se prepletajo zgodbe štirih tujcev, izčrpanih od vsakodnevnih življenjskih bitk v mestu, ki jih poveže nasilen dogodek.

Ko se posledice njihovih dejanj začnejo vpletati v vse vidike njihovih življenj, se ti običajni posamezniki z različnimi življenjskimi zgodbam odločijo, da bodo usodo znova vzeli v svoje roke.

Grenka oda hrvaški prestolnici

Ta grenka oda mestu Zagreb prikazuje življenjske zgodbe navadnih ljudi, ki jih je družba potisnila na rob, in prinaša mračen vpogled v različne strukture sodobne družbe.

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

Čeprav je dogajanje umeščeno v Zagreb, je zgodba serije univerzalna. Ta prek tem, kot so ljubezen, delo, družina, predanost, negotovost in zločin, preiskuje trenutno prevladujoče občutke frustracije, brezmočnosti in pasivnosti, ki zaznamujejo vsakdan ljudi v tej regiji in marsikje drugod.

Slovita imena pred kamero in za njo

Scenarij šestdelne serije Uspeh je napisal Marjan Alčevski, eden od zmagovalcev natečaja HBO Adria First Draft, za režijsko taktirko pa je poprijel režiser s tujejezičnim oskarjem nagrajene vojne drame Nikogaršnja zemlja (2001) Danis Tanović.

Glavne like so upodobili Toni Gojanović, Tara Thaller, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu in Marija Škaričić, vidno in pomembno vlogo v seriji pa ima tudi slovenski igralec Borut Veselko.

Top filmi leta 2018, ki si jih že lahko ogledate doma Trendi Top 50 filmov leta 2018, ki si jih že lahko ogledate doma #video #foto

Napovednik TV-serije Uspeh:


Vseh šest delov serije Uspeh bo na HBO On Demand in HBO GO na voljo od nedelje, 6. januarja.

Prva epizoda serije bodo na programu HBO predvajali isti dan ob 20. uri, novi deli pa bodo na sporedu vsako nedeljo ob enakem terminu.

Moje življenje Trendi Ljubitelji telenovel, pozor! #video

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

Januar na Epic Drama Trendi Ko mož vse svoje skrivnosti odnese s seboj v grob

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin