Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 11. 2014,
20.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

top 10

Nedelja, 30. 11. 2014, 20.18

8 let

Top 10 zvezdniških otrok v svetu mode

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Jabolko ne pade daleč od drevesa, zato nas ne čudi, da številni potomci zvezdnikov pogosto izkoristijo dobre gene in poznanstva ter se podajo v vode, ki jih ponesejo na naslovnice.

Brooklyn in Romeo Beckham

Starost: Brooklyn, 15 let, in Romeo, 12 let Starši: David in Victoria Beckham Kje smo ju videli: Modni svet družini Beckham ni tuj. Medtem ko se Victoria posveča oblikovanju oblačil, se njen mož in otroci podajajo v manekenske vode. Njun najstarejši sin Brooklyn je najprej stopil po očetovih stopinjah, saj ga je zaneslo na nogometne zelenice, ime pa si je ustvaril tudi na modnih naslovnicah. Nazadnje smo ga videli oktobra v New York Timesovi modni reviji T.

Njegov mlajši brat Romeo pa je eden glavnih likov v Burberryjevi aktualni božični kampanji z naslovom From London with Love. V kampanji za omenjeno britansko modno znamko je sicer debitiral lani.

Kendall Jenner

Starost: 19 let Starši: Bruce in Kris Jenner Kje smo jo videli: Poleg tega, da smo jo videli odraščati v družinskem resničnostnem šovu Keeping Up With Kardashians, je dolgonogi polsestri Kim Kardashian uspelo zgraditi tudi kariero v modnih vodah. Kendall je ravno podpisala pogodbo z Estée Lauder, letos pa je postala tudi manekenka na tednih mode po vsem svetu. Med drugim je na modni brvi predstavljala kreacije velikih imen, kot so Chanel, Marc Jacobs, Sonia Rykiel, Dolce & Gabbana, Donna Karan in Pucci ter številnih drugih.

Kaia Gerber

Starost: 13 let Starši: Cindy Crawford in Rande Gerber Kje smo jo videli: Hčerka Cindy Crawford je podedovala mamin videz, skoraj čudno pa bi bilo, če potomka ene izmed najbolj znanih manekenk ne bi sledila uspešni mamini manekenski karieri. Kaia je že pri desetih letih delala za Versace, pozira pa tudi v najnovejši izdaji Teen Vogua.

Ireland Baldwin

Starost: 19 let Starši: Alec Baldwin in Kim Basinger Kje smo jo videli: Obe z mamo delata za modno agencijo IMG Models, najstnica pa se je pojavila na straneh revije Elle in New York Posta ter v kampanji za Rampage.

Georgia May Jagger

Starost: 22 let Starši: Mick Jagger in Jerry Hall Kje smo jo videli: Georgia May, hčerka slavnega rockerja Micka Jaggerja, je ob prav tako slavni mami Jerry Hall pozirala v kampanji za H&M, po modni brvi pa se je sprehodila že za številna velika modna imena, kot so Chanel, Miu Miu, Versace in Vivienne Westwood. Ob boku Kate Moss, Naomi Campbell in Lily Donaldson pa je sklenila tudi poletne olimpijske igre leta 2012, kjer so predstavljale britansko modo.

Theodora Richards

Starost: 29 let Starši: Keith Richards in Patti Hansen Kje smo jo videli: Plavolasa lepotička je ena izmed štirih otrok Keitha Richardsa, kitarista Rolling Stonesov, ki je videz podedovala po mami Patti Hansen, manekenki in igralki. V modnih vodah je že od 16 leta, med drugim je bila obraz znamk Tommy Hilfiger, Burberry in H&M.

Patrick Schwarzenegger

Starost: 21 let Starši: Arnold Schwarzenegger in Maria Shriver Kje smo ga videli: Z Gigi Hadid sta pozirala za letošnjo jesensko kampanjo za Toma Forda, novi ljubimec Miley Cyrus pa je delal tudi za Hudson Jeans in poziral za V Man.

Scott Eastwood

Starost: 28 let Starši: Clint Eastwood in Jacelyn Reeves Kje smo ga videli: Igralec, ki je zaplaval tudi v modne vode, je ubijalske radiatorčke razkazoval v reviji Town & Country, na brveh pa predstavlja kreacije znamke Hugo Boss.

Dylan Brosnan

Starost: 17 let Starši: Pierce Brosnan in Keely Shaye Smith Kje smo ga videli: Dylan je novi obraz modne znamke Saint Laurent, zaposlil pa ga je kreativni direktor Hedi Slimane osebno.

Dylan Penn

Starost: 23 let Starši: Sean Penn in Robin Wright Kje smo jo videli: Dylan je v modnem svetu dosegla že marsikaj. Delala je za znamki Gap in Stuart Weitzman, pojavila pa se je tudi na straneh revij Elle, W in GQ.

Ne spreglejte