Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 3. 2013,
11.52

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

slavni

Ponedeljek, 25. 3. 2013, 11.52

7 let, 12 mesecev

Top 10 zvezdniških mam dvojčkov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
25. marec je posvečen vsem mamicam. Poglejmo, katere svetovno znane mame je doletela kar dvojna sreča.

Mimogrede, naravno spočetih dvojčkov je le dva odstotka, pri umetnih oploditvah pa je ta možnost kar 20-odstotna. V Ameriki umetna oploditev, katere rezultat je rojstvo dvojčkov, stane okrog 16 tisoč evrov.

Angelina Jolie

Angelina Jolie in Brad Pitt sta ob treh posvojencih in enem biološkem otroku spočela še dvojčka. Vivienne Marcheline in Knox Leon sta se rodila julija 2008 in tako družino Jolie-Pitt povečala na število osem.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez in Marc Anthony sta dvojčka Maxa in Emme povila februarja leta 2008.

Mariah Carey

Dvojčka Monroe in Moroccan Scott sta Mariah Carey in njen mož Nick Cannon povila 30. aprila 2011. Sin Moroccan Scott je dobil ime po sobi iz pevkinega stanovanja v New Yorku, opremljenega v maroškem slogu, v kateri jo je Nick zaprosil. Scott pa je Nickovo srednje ime. Hčerko Monroe sta poimenovala po hollywoodski zvezdi Marilyn Monroe, nad katero je Mariah popolnoma navdušena.

Julia Roberts

Julia Roberts je mati dvojčkov, ki ju je poimenovala Phinnaeus Walter in Hazel Patricia, postala leta 2004.

Celine Dion

Pevka Celine Dion in njen mož Rene Angelil sta dvojčka poimenovala Eddy in Nelson, prvi je dobil ime po glasbenem producentu Eddyju Marnayu, drugi po Nobelovem nagrajencu Nelsonu Mandeli, ki ga je Celine spoznala na turneji po Južni Afriki. Zakonca imata še enega sina – Reneja Charlesa.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker in Matthew Broderick sta dvojčici Marion Loretto Elwell in Tabitho Hodge Broderick leta 2009 povila s pomočjo nadomestne matere. Deklici sta se tako pridružili bratu Jamesu, ki se je rodil leta 2002.

Jenna Jameson

Upokojena pornodiva Jenna Jameson ima dvojčka s partnerjem Titom Oritzem. Jenna je po porodu izjavila, da bo šla po stopinjah Angeline Jolie.

Marcia Cross

Zvezdnica serije Razočarane gospodinje je ena redkih, ki ji o umetni oploditvi ni bilo težko govoriti v javnosti. Marcia je enojajčni dvojčici Eden in Savannah rodila februarja 2007.

Lisa Marie Presley

Po dolgem boju z neplodnostjo je hči slavnega kralja rock'n'rolla z medicinsko pomočjo oktobra 2008 rodila dvojčici. Oče Finley in Harper je Lisin mož Michael Lockwood.

Rebecca Romijn

Model za Victoria's Secret in ena od glavnih igralk v televizijski seriji Grda račka Rebecca Romijn je 28. decembra 2008 rodila dvojčici. Z možem, igralcem Jerryjem O'Connellom, sta otroka poimenovala Dolly in Charlie.

Ne spreglejte