SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rebeka Dremelj ne mara petičnežev

2

termometer

Rebeka Dremelj prepričana, da bo s svojo objavo na družabnih omrežjih malce podregnila v slovensko otopelost.

Pevka Rebeka Dremelj je šla na novoletno tradicionalno kosilo s poslovnimi prijatelji v restavracijo, ki je znana po tem, da ponuja brezplačne tople obroke ljudem v stiski.

"Danes sem svoje poslovne kolege peljala na tradicionalno novoletno kosilo. Tokrat za spremembo v restavracijo in pizzerijo HAM HAM. To so tisti dobri ljudje, ki ponujajo ljudem v stiski tople brezplačne obroke. In zaradi tega jih mnogi petičneži prezirajo in bojkotirajo."

Rebeka je bila s hrano in prijaznostjo osebja več kot zadovoljna, zato je pozvala slovenske estradnike – Rebeka je prva med njimi – in tudi druge ljudi, ki imajo srce na pravem mestu, da to restavracijo obiščejo. "Če se morda tudi vi odpravljate na kakšno kosilo, večerjo v okolici Ljubljane, toplo priporočam HAM HAM. S tem boste pokazali, da vam ni vseeno, in podprli človeka, ki ima veliko srce. Enes mi je ob odhodu dejal: 'Ste prva estradnica, ki je prišla k nam.' Jaz pa mu sporočam: 'Dragi Enes, sem prva, a vam zagotavljam, da po tem postu nisem zadnja.'"

Če Borut Pahor in Rebeka Dremelj ne bosta naredila dovolj za njihovo prepoznavnost, potem res ne vemo, kdo še lahko!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin