Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 10. 2012,
10.45

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Kate Middleton

Ponedeljek, 15. 10. 2012, 10.45

8 let

Kdo izdaja Kate Middleton?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kate Middleton je prestrašena in negotova. Nikomur več ne zaupa, saj ne ve, kdo je tisti, ki medijem izdaja njene skrivnosti.

Kate Middleton je bila vedno zelo pazljiva in previdna, zaupa le tistim, ki so ji resnično blizu, zato je njena bolečina ob spoznanju, da jo nekdo ves čas izdaja, toliko večja.

Do zdaj je prenesla vse, kar je prišlo v javnost, toda objava golih fotografij jo je popolnoma sesula. Zaveda se namreč, da jo je izdal nekdo iz palače, saj je le peščica ljudi vedela, kam se bosta z Williamom odpravila na počitnice. Ker je bila prepričana, da je njena skrivnost na varnem, se je drznila sprostiti in si sleči kopalke.

Gole fotografije so ji povišale samozavest

Čeprav je nekdo izdal njeno zaupanje in so njene gole obline zaokrožile po svetu, pa je Kate kljub obupu in sramoti vendarle pridobila nekaj samozavesti. Komentarji ob objavljenih fotografijah so bili zelo pozitivni, zato se je Kate nekoliko opogumila.

"Kate je bila glede svoje zunanjosti vedno zelo negotova," razkriva nek neimenovani vir.

"Prebrala je nekaj komentarjev na spletu in so bili kar pozitivni. Zaradi tega je postala nekoliko bolj pozitivna. Toda v prihodnosti bo vseeno bolj pazljiva."

Zaradi fotografij turistični naval

Medtem pa si številni turisti z vsega sveta želijo preživeti počitnice v prav tisti francoski rezidenci, kjer je nastal eden večjih škandalov britanske monarhije. Posestvo Chateau d’Autet na jugu Francije je last Davida Linleyja, sina princese Margarete.

Vse od škandala je Linley prejel nešteto ponudb z različnih delov sveta s prošnjo po namestitvi, toda veleposestnik ostaja neomajen in svojih prostorov ne daje v najem, čeprav je do zdaj dobil kar nekaj neverjetno visokih ponudb.

Gole kraljeve fotografije so očitno najboljši promotor turizma. Princ Harry je namreč pripomogel k porastu prometa v Las Vegasu. Tudi njegova gola ritka očitno privablja turiste.

Ne spreglejte